Fodortoser, andet end ortopædisk fodtøj

Ortoser som omfatter hele eller dele af foden. Herunder skoindlæg.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Helsål med støddæmpning

Helsål med støddæmpning

En sål som giver støddæmpning for ben og ryg.
Indikationer: Overbelastningsskader i fod, knæ, underben, hofte og ryg.
Materiale: Technogel.
Størrelse:
35/36, 37/38, 39/40, 41/42, 43/44, 45/46, 47/48.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Hælkile

Hælkile

Hælkilen er det ideelle valg, når man har brug for et ganske tyndt indlæg. Hælkilen glider fint ned i alle sko, og det patenterede vaffel-system afhjælper på grund af stødabsorberingen, smerter ved fødder, hæle, knæ, hofte og ryg. Leveres i One size.

Føj til huskeliste
Personal Sål - Onesize

Personal Sål - Onesize

Personal Sålen er udviklet til at beskytte fødderne fra hårde, massive overflader. Vaffel designet afbøjer de chok bølger, der kommer ved gang og løb, og hjælper med at forebygge udmattede, trætte, hævede, ømme fødder samt rygsmerter. Hvis du arbejder på en hård overflade, kan Personal sålen virkelig gøre en forskel for dit velbefindende. One size.

Føj til huskeliste
Gaitor 3/4 Sål

Gaitor 3/4 Sål

Gaitors 3/4 længde svangstøtte der yder optimal stødabsorbering og komfort til fødderne. Gaitors anvender patenteret vaffel design som effektivt efterligner føddernes egen stødabsorbering. Revolutionerende ny teknologi tilbyder en meget tynd carbon fiber svangstøtte som du selv former efter foden, som sørger for langvarig støtte og komfort.

Føj til huskeliste
Forfodsindlæg

Forfodsindlæg

Endelig Øjeblikkelig lettelse for trætte, hævede og ømme metatarsaler. TuliGEL Metatarsel Indlæg lindrer den irriterende ømhed i forfoden, man kan have ved at gå i højhælede sko eller andre fine sko. One size.

Føj til huskeliste
Diamondback - Hæl & Svangstøtte

Diamondback - Hæl & Svangstøtte

DiamondBacks er designet til at være det bedst støttende hæl og svangstøtteindlæg på markedet. Den er en kombination af en blød gel hæl med vaffel design og en svangstøtte af skum. Det tynde design gør den anvendelig i næsten alle former for sko, selv pæne sko DiamondBacks leveres sætvis og i 3 størrelser.

Føj til huskeliste
Hælcup Pro

Hælcup Pro

Denne hælcup en den hælcup i Tulis serien med det tykkeste patenterede vaffel-design, som sørger for absorbering af stød og slag, der gør dem velegnet til sport. Kan bestilles i 3 størrelser.

Føj til huskeliste
Hælcup Classic

Hælcup Classic

Hælcup der er videnskabeligt udviklet, som en duplikering af naturens egen stødabsorberings system. Det patenterede vaffel-system absorberer ens kropsvægt 3-4 gange pr. skridt og afhjælper smerte ved fødder, hæle, knæ, hofte og ryg. Leveres som par og i to størrelser som skiller ved en vægt på 85 kg.

Føj til huskeliste
Toe Alignment Splint (TAS)

Toe Alignment Splint (TAS)

TAS er en støttebandage udvikle med henblik på at optimere helingsprocessen efter operation og fastholde korrektion af tåstilling. TAS er fremstillet af elastisk bomuldsmateriale og består af 5 låse tåstropper, der kan tilpasses alle fodstørrelser ved hjælp af velcro stropper.
Bruges post-operativt.

Føj til huskeliste

Axel Madsen A/S
Højnæsgaard Gøngehusvej 252
2950 Vedbæk