Ankel-fod-ortoser

Ortoser, som omfatter ankelleddet og hele eller dele af foden.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



KIDDIEGAIT BABY BØRN

KIDDIEGAIT BABY BØRN

Dropfods orose. Forandring i gangmønster som følge af proprioceptive forstyrrelser, tågænger med intakt mellemfod. Crouch-gang som følge af lav tonus (fleksion i hofte/knæ/ankel. Spina Bifida, Cerebral Parese. Muskeldystrofi og MMC. KiddieGAIT Baby passer børn fra ca.9 mdr alderen.

Føj til huskeliste
BLUEROCKER 2 1/2

BLUEROCKER 2 1/2

BlueROCKER2 1/2 er den mest rigide og stabile dropfodsortose, den anbefales til patienter med Dropfod i kombination med ingen eller op til svær spasticitet, nedsat knæ- og hoftekontrol, svaghed eller funktionssvigt i benmuskulatur, nedsat balance, bilaterale patienter og delfodsamputation. Hælhøjde 7 mm, mindre tåløft, mere plads i tåboxen i skoen

Føj til huskeliste
BLUEROCKER 2.0

BLUEROCKER 2.0

BlueROCKER er den mest rigide og stabile dropfodsortose, den anbefales til patienter med Dropfod i kombination med ingen eller op til svær spasticitet, nedsat knæ- og hoftekontrol, svaghed eller funktionssvigt i benmuskulatur, nedsat balance, bilaterale patienter og delfodsamputation.

Føj til huskeliste
TOEOFF FLOW 2 1/2

TOEOFF FLOW 2 1/2

ToeOFF Flow2 har nye egenskaber, lavere hælhøjde, ca. 7 mm i alle størrelser, mere ROM i A-P plan og glattere ydre under fodbladet. ToeOFF Flow 21/2 forbedrer gangen for patienter med dropfod ved at holde foden oppe i svingfasen, give blød hælisætning og en stabil ståfase samt tåafvikling. Egnet for ingen eller middel spasticitet.

Føj til huskeliste
TOEOFF 2 1/2

TOEOFF 2 1/2

Dropfodsortosen ToeOFF 2 1/2 har samme dynamiske funktion og stabilitet, som en ToeOFF 2,0, men med en hælhøjde på 7 mm, så den passer bedre i moderne sko med lavere hælhøjde. Den har også mindre tåløft, som giver mere plads i tåboxen i skoen.

Føj til huskeliste
TOEOFF 2.0

TOEOFF 2.0

ToeOFF 2.0 forbedrer gangen for patienter med dropfod ved at holde foden oppe i svingfasen, give blød hælisætning og en stabil ståfase samt tåafvikling. Dropfod kombineret med ingen eller middel spasticitet, i visse tilfælde også ved nedsat knækontrol og tåamputationer kan denne anvendes.

Føj til huskeliste
Ypsilon Flow 1/2

Ypsilon Flow 1/2

Ypsilon Flow er en dropfodsortose til den aktive patient som har dropfod og/eller behøver mindre støtte i ståfasen. Ypsilon Flow har en hælhøjde som er ca 7 mm i alle størrelser. Den er udviklet for at tillade optimal bevægelsesomfang og giver en dynamisk Toe-OFF funktion samtidigt som det er muligt for muskler at arbejde mere aktivt.

Føj til huskeliste
NAVIGAIT

NAVIGAIT

NAVIGAIT er beregnet til at støtte en fod med mild dropfod når muligheden for aktiv dorsalfleksion er reduceret som følge af neurologiske tilstande så som Stroke, MS eller Post- polio syndrom. Graden af dorsalfleksion justeres ved krogens placering i snøringen samt ved justering af den øvre del af båndet.

Føj til huskeliste
ATX Foot Lifter dropfodsortose

ATX Foot Lifter dropfodsortose

ATX Foot Lifter er en tekstil dropfodsortose som anvendes til personer der har en lettere dropfod som behøver en enkel ortoseløsning som hjælper med at holde foden oppe ved gang ude og inde. Ortosen består af en tekstil ankeldel som skal sidde over anklerne.

Føj til huskeliste
Ankelbandage med snørebånd og 2 stropper med velcrolukning

Ankelbandage med snørebånd og 2 stropper med velcrolukning

Ankelbandage med kraftig snøre, 2 udtagelige plastskinner til inder- og ydersiden af anklen og 2 stropper med velcrolukning. Bruges til:
- Stabilisering af fod/ankel efter forstrækning af ledbånd (forrest og yderst)
- Stabilisering fod/ankel efter overrivning af ledbånd (forrest og yderst)
- At opnå stabilitet i leddet efter operation i fod/ankel

Føj til huskeliste