Knæortoser

Ortoser, som omfatter knæleddet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Knæbandage, neopren

Knæbandage, neopren

Denne knæbandagen i neopren giver støtte, let kompression og varme til knæleddet. Opnå smertelindring og støtte af knæet efter skader.
Bruges til:
- Knæled med slidgigt (arthrose) eller artritis (leddegigt)
- Lettere skader eller efter slag og hævelse
- Støtte af knæet ved følelse af instabilitet i knæleddet

Føj til huskeliste
Knæstrop til Springerknæ 40202

Knæstrop til Springerknæ 40202

Vink farvel til dine knæsmerter. Behandl dit springerknæ effektivt med denne knæstrop. Den behandler både springerknæ og Osgood-Schlatter.
Størrelse: Universal størrelse (27 til 45 cm).
Passer til begge knæ.

Føj til huskeliste
Knæbind - Standard 40701

Knæbind - Standard 40701

Komfortabel og god støtte til dig der har brug for ekstra stabilitet til dine knæ. Støtter ledbåndene og kan tilpasses dit behov med de smarte elastikstropper over og under knæleddet. Lavet i åndbart og antibakterielt materiale, god til dig der ønsker noget der ikke er for varmt at have på.

Føj til huskeliste
Knæbind Stærk 40703

Knæbind Stærk 40703

Støt dit knæ og reducér smerten. Med kompression og indsyede stålfjedre giver denne knæbandage dig ekstra støtte. Holder dit knæ stabilt. Knæbandagen kan åbnes helt op. Til både højre og venstre knæ.

Føj til huskeliste
Knæbind med hængsler 40702

Knæbind med hængsler 40702

Denne moderne sports-ortose tilbyder aktive mennesker en sikker stabilisering af knæleddet. Selvom dette knæbind også kan kaldes for knæbandage, knæstøtte eller knæortose, har bindet den samme stabiliserende og støttende effekt. Bindet styrer knæskallen pålideligt med en silikonering, og dermed reduceres trykket på patella.

Føj til huskeliste
4-punkts skinne Komfort Plus 40606

4-punkts skinne Komfort Plus 40606

Stærk og ekstra komfortabel 4 punkts skinne til dig der har problemer eller helt mangler ledbånd eller korsbånd (MCL, LCL, ACL og PCL). Kan også bruges i helingstiden efter operation. Pålidelig styring og kontrol over bevægelserne i dit knæled.

Føj til huskeliste
Knæskinne ROM Ascender

Knæskinne ROM Ascender

Denne knæskinne fra Ascender er designet og produceret i England af Promedics. Knæskinnen er robust og har nogle brugervenlige funktioner til justering af knæets bevægelighed. Modellen er universel og kan justeres fra 44 cm. til 70 cm. i længden. Passer både til højre og venstre knæ.

Føj til huskeliste
Knæskinne med 4-punkt-system 50K13

Knæskinne med 4-punkt-system 50K13

Genu Arexa 50K13 fra tyske Ottobock er en knæskinne med et 4-punkt design. Knæskinnen selvtilpasende plastskaller formes perfekt til brugerens ben, første gang bøjlen bæres, og de nummererede stropper gør det lettere at tage på og tage af. Stærk model med et brugerorienteret og prisvindende design, som let kan tilpasses uden værktøj.

Føj til huskeliste
Knæbind RK-1 Plus

Knæbind RK-1 Plus

Dette knæbind er en videreudvikling af RK-1 modellen fra japanske ZAMST. RK-1 Plus har fået nogle yderligere egenskaber til forebyggelse og reducering af smerter ved løberknæ. Knæbindet begrænser bevægelsen, der øger belastningen på ydersiden af knæet og yder samtidig støtte til knæet under løb.

Føj til huskeliste
Knæskalsstøtte 8320N

Knæskalsstøtte 8320N

Forreste knæsmerter (patellofemoralt smertesyndrom) er en almindelig årsag til forreste knæsmerter. Dette er præcis, hvor Patella Pro 8320N fra Ottobock kommer ind. Den styrer knæskallen, når du bøjer og strækker knæet. Knæskalsstøtten specielle mekanisme sikrer, at den kun giver så meget støtte som er nødvendigt.

Føj til huskeliste