Knæortoser

Ortoser, som omfatter knæleddet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Knæskalsstøtte 8320N

Knæskalsstøtte 8320N

Forreste knæsmerter (patellofemoralt smertesyndrom) er en almindelig årsag til forreste knæsmerter. Dette er præcis, hvor Patella Pro 8320N fra Ottobock kommer ind. Den styrer knæskallen, når du bøjer og strækker knæet. Knæskalsstøtten specielle mekanisme sikrer, at den kun giver så meget støtte som er nødvendigt.

Føj til huskeliste
Knæstøtte med hængsler ZK-X

Knæstøtte med hængsler ZK-X

ZK-X fra japanske ZAMST er en ekstra stærk videreudvikling af ZK-7. Knæstøtte bruges bl.a. til moderate eller svære korsbåndskader, herunder ACL, MCL og LCL. De laterale og mediale hængslede støttesystem giver et yderligere niveau af støtte til knæleddet. Kan f.eks. også bruges til meniskskader.

Føj til huskeliste
Knæstøtte med skinner til børn 483RK

Knæstøtte med skinner til børn 483RK

Denne knæstøtte med skinner til børn fra TEYDER stabliserer og støtter knæet med de indsyede skinner. Herudover giver knæstøtten kompression og derved smertelindring til hele knæleddet. Åbningen foran på knæstøtten styrer og stabilisere knæskallen.
Til både højre og venstre knæ.

Føj til huskeliste
Knæbind RK-1

Knæbind RK-1

Knæbind RK-1 fra japanske ZAMST, er udviklet til forebyggelse og reducering af smerter ved løberknæ. Knæbindet begrænser bevægelsen, der øger belastningen på ydersiden af knæet og yder samtidig støtte til knæet under løb. Et knæbind til løberknæ.
Modellen er fremstillet specifikt til højre og venstre knæ.

Føj til huskeliste
Knæbind JK-1

Knæbind JK-1

JK-1 fra japanske ZAMST er et moderat knæbind til springerknæ, Patellofemoralt syndrom (forreste knæsmerter) og generel knæstøtte. Modellen har indsyet absorberende PT-pude og er fremstillet med et åbent design, som gør knæbindet let at tage af og på.

Føj til huskeliste
Knæbandage EK-3

Knæbandage EK-3

EK-3 fra japanske ZAMST er en moderat knæbandage med indsyede skinner, der både stabiliserer den indre (mediale) og ydre (laterale) del af knæet. Knæbandagen er designet til at kunne bæres under tøjet, hvorfor den egner sig perfekt til dagligdagen.

Føj til huskeliste
Springerknæ & løberknæ

Springerknæ & løberknæ

Støtten udmærker sig især ved, at
den er nem at anvende. Den kan spændes stramt med 2 stropper med velcro.
Kan bruges både på både højre og venstre knæ.
Knæstroppen kan være med til at lindre lettere smerter i knæleddet.
Bandagen lægger pres på patellasenen hvorved knæskallen holdes bedre på plads. Dette reducerer smerter.

Føj til huskeliste
GenuTrain knæbandage

GenuTrain knæbandage

Genutrain knæbandage fra Bauerfeind er en medicinsk kompressionsbandage til brug både i hverdagen og ved højere fysisk aktivitet. Den udmærker sig ved særdeles god pasform og åndbarhed.

Føj til huskeliste

Fysio-shop.dk ApS
Østergade 3, Sundhedshuset Hadsten
8370 Hadsten

DeRoyal Knæbind

DeRoyal Knæbind

Anatomisk designet knæortose. Modvirker generel knæbesvær og behandler lettere
inflamationer. 2 fleksible metalskinner giver medial og lateral støtte.
Med hul ved patella.

Føj til huskeliste
Knæbandage med bløde spiralstivere og velcro

Knæbandage med bløde spiralstivere og velcro

Knæbandage med hul til knæskallen. Velcro på lår og læg, som gør bandagen nemmere at trække på og tilpasse. Lindre smerte i knæet. Bandagen er opbygget af et komprimerende neophrenmateriale på forsiden og et ventilerende Active X- materiale på bagsiden. Bandagen har bløde spiralstivere på siden så den sidder bedre. Størrelser: S-XXXL

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg