Hofteortoser

Ortoser, som omfatter hofteleddet.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MeropeStyle HipRest

MeropeStyle HipRest

HipRest er en kompressionsbandage der stabiliserer hofteleddet efter operation og forebygger hofteluksation (hoften går af led) ved at indskrænke bevægeligheden og støtter samtidigt under genoptræning. Med velcrolukning og strækindlæg er den let og enkelt at anlægge.
Økocertificeret, komfortabel og hudvenligt materiale.

Føj til huskeliste
Den bløde bækkensele - Happy Strap

Den bløde bækkensele - Happy Strap

Den bløde bækkensele er designet til at give hypotoniske børn en forbedret stabilitet i hofterne. Hypotoni, ligament ustabilitet og lav muskeltonus er karakteristisk for børn med specielle behov, såsom Downs syndrom. Happy Strap er et enkelt og effektivt design, der stabliserer hofteleddet uden at hindre barnets i at bevæge sig. Kan anvendes 24/7.

Føj til huskeliste
Happy strap bækkensele

Happy strap bækkensele

Bækkensele til børn med lav muskelspænding - hypotoni. Støtter slappe ledbånd og stabiliserer øget ledbevægelighed i hofterne, begrænser overdreven hofteabduktion og støtter udvikling af bevægelser, som foregår i alle planer med rotation. Kan bruges døgnet rundt, over eller under tøjet. Fås i 4 størrelser til alderen 1-8 år.

Føj til huskeliste