Lårortoser

Ortoser, der omfatter låret.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Lårbandage med kompression

Lårbandage med kompression

Lårbandage med kompression. Anvendes fx efter muskelsprængninger. Kan også bruges til at forebygge skader og træthed i muskulaturen. Bruges til:
- At støtte muskulaturen i lårmusklen efter skade
- At undgå forstrækninger i låret
- At øge blodcirkulationen i overbenet og lårmusklen

Føj til huskeliste
Lårbandage med kompression i neopren

Lårbandage med kompression i neopren

Giv din lårmuskel støtte med denne lårbandage. Den har kompression og er ideel til at forebygge skader og træthed. Samtidig giver den støtte til din lårmuskel.

Føj til huskeliste
Lårbandage med 2 stropper

Lårbandage med 2 stropper

Forebyg skader, hold på varmen og behandl dine muskelsprængninger. Her får du en lægbandage du selv kan justere, så den passer perfekt til dit lår.

Føj til huskeliste