Funktionelle neuromuskulære stimulatorer og hybride ortoser

Hjælpemidler til at kompensere for et tab af motorisk funktion ved hjælp af elektrisk stimulation (FES). Herunder hører fx funktionelle elektriske stimulatorer og hybride ortosesystemer.

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.ALFESS

ALFESS

ALFESS er en FES- ortose der afhjælper dropfod forårsaget af centrale nerveskader F.eks Multipel sklerose (MS), Cerebral parese (CP), ufuldstændige rygmarvsskader, traumatiske hjerneskader. ALFESS sender elektriske impulser til nervebanerne, som aktiverer musklerne til bevægelse, bedre løft, samt modvirker kontrakturer.

Føj til huskeliste
Bioness L300 GO PLUS

Bioness L300 GO PLUS

Lårstimulatoren aktiverer dine muskler på for- og bagsiden af låret. Den kan fungere i kombination med dropfodsstimulatoren, Bioness L300 GO og er velegnet til at afhjælpe muskellammelser forsaget af centrale nerveskader, som ved multipel sklerose, apopleksi, cerebral parese, ufuldstændige rygmarvsskader eller traumatiske hjerneskader.

Føj til huskeliste
Bioness L300 GO

Bioness L300 GO

Bioness L300 GO sender elektriske impulser til nerver og muskler, som afhjælper dropfod og forbedrer gangfunktionen. Systemet er velegnet til centrale nerveskader som multipel sklerose, apopleksi, cerebral parese, rygmarvsskade eller traumatisk hjerneskade. Det er en opgradering i L300-serien og kan anvendes uden eksternt udstyr som fodkontakt.

Føj til huskeliste
Bionic Bracing

Bionic Bracing

Bionic Bracing er et kropsbårent hjælpemiddelsystem til borgere med lidelser i centralnervesystemet.
Bionic Bracing virker ved at give elektrisk stimuli, som kan stimulere både til afsæt og til forfodsløft, samt styre stabilitet i ankelled eller overstræk af knæet i standfasen, desuden kan Bionic Bracing integreres i eksterne dynamiske ortoser.

Føj til huskeliste

Bandagist Jan Nielsen A/S
Frederiksborggade 23
1360 København K

ODFS Pace dropfodsstimulator

ODFS Pace dropfodsstimulator

ODFS Pace er en énkanals, digital n.peronæus stimulator, beregnet til afhjælpning af dropfod. Stimuleringen foregår kontrolleret, så fodens bevægelser bliver så hensigtsmæsige som muligt (FES). ODFS Pace kan anvendes til at afhjælpe dropfod som følge af øvre nerveskader, såsom apopleksi, skader på rygmarven over T-12 niveau, multipel sclerose etc.

Føj til huskeliste
MyGait

MyGait

MyGait er et hjælpemiddel til afhjælpning af dropfod og andre muskelbetingede gangproblemer på baggrund af skader i centralnervesystemet. Ved hjælp af funktionel elektrisk stimulering (FES) aktiveres muskulaturen under gang. Stimulationen igangsættes ved hjælp af en hælsensor, der registrer hvornår vægten er på foden. MyGait har 2 kanaler.

Føj til huskeliste

EL-KLINIKKEN
C/o CFH, Amagerfælledvej 56A, 3.sal
2300 KøbenhavnS

Bioness H200

Bioness H200

Bioness H200 er en FES-ortose der afhjælper manglende gribefunktion forårsaget af centrale nerveskader som eksempelvis multipel sklerose, cerebral parese, rygmarvsskader eller traumatisk hjerneskade.
Bioness FES stimulerer nervebaner og muskler til fremme af aktiv muskelbevægelse og bedre gribefunktion.

Føj til huskeliste

Bandagist Jan Nielsen A/S
Frederiksborggade 23
1360 København K

Bioness L300

Bioness L300

Bioness L300 er en FES-ortose der afhjælper dropfod forårsaget af centrale nerveskader som eksempelvis multipel sklerose, cerebral parese, rygmarvsskader eller traumatisk hjerneskade.
Bioness FES stimulerer nervebaner og muskler til fremme af aktiv muskelbevægelse, bedre løft og modvirkning af kontrakturer.

Føj til huskeliste

Bandagist Jan Nielsen A/S
Frederiksborggade 23
1360 København K