Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Clean Bade- og Toiletstol

Clean Bade- og Toiletstol

Bade- og toiletstol med hjul som er nem at bruge både for brugeren og eventuelle hjælpere. Er let at køre med og er udstyret med en fodplade således at brugeren kan sidde afslappet.
Kan bruges til toiletbesøg eller brusebade og er let at indstille til de flestes behov. Kan også bremses på alle fire hjul for at øge brugerens sikkerhed.

Føj til huskeliste
Relax Brusebadestol

Relax Brusebadestol

Relax er en smart og moderne badestol som monteres på væggen i bruseren. Fylder meget let når den er slået op og er utrolig komfortabel at sidde på grund af de afrundede former.

Føj til huskeliste
ReflexWear

ReflexWear

ReflexWear ankelstrømper er til dig, der vil dig selv det absolut bedste
Strømpen er vævet af den såkaldte Celliant tråd, der ved hjælp af mineraler opfanger og returnerer kroppens egen energi.
Resultatet er, at dit blodomløb bliver bedre, og du mærker større velvære i dine fødder og ben.

Føj til huskeliste
Amoena Rita

Amoena Rita

Rita Bh, har en god pasform, og er udviklet med en 2 delt faconsyning, for at give den bedste støtte. Rita Bh, er uden bøjler og har justerbar skuldrestropper. Rita Bh har lommer i begge sider, der holder hel eller delprotesen sikkert på plads.

Føj til huskeliste
Negleklipper på plade med lup

Negleklipper på plade med lup

Negleklipper med flere funktioner. Den er monteret på en plade med sugekopper, og der er med en en magnet påsat et lille forstørrelsesglas/lup, som er let at sætte på og tage af.
Plade: længde 10 cm - Bredde: 5,6 cm - Højde 1,4 cm.
Vægt: 80 gram.
Forstørrelse: X 4
Rengøring: Ved håndvask

Føj til huskeliste
Enhåndsbetjent sæbedispenser

Enhåndsbetjent sæbedispenser

Enhåndsbetjent sæbedispenser i hvid silikone med låg i marmor-look. Med et let tryk på toppen flyder præcis rette mængde sæbe ud på en svamp, børste eller i hånden. Den skridsikre silikone sikrer, at sæbedispenseren står sikkert fast på bordet.
Fyld dispenseren halvt op med opvaskemiddel eller håndsæbe og fyld derefter op med vand. Ryst grundigt.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Ergonomisk Håndvask

Ergonomisk Håndvask

På forsiden af den ergonomiske håndvask designet til hjørner er der et indbygget gribehåndtag, som hjælper brugeren med at nå uden besvær og en lille vandopsamler er designet til at undgå vandspild under barbering og børstning. På håndvaskens korte side findes en håndklædeholder. Fås i 2 modeller, med eller uden overløb, og fås også til venstre.

Føj til huskeliste
Swift Fritstående Toiletforhøjer

Swift Fritstående Toiletforhøjer

Swift toiletforhøjeren er nem at bruge for folk som har behov for at forhøje deres toiletkumme. Det enkle design er let at højdeindstille og armlænene giver en god og stabil støtte til brugeren. Toiletforhøjeren fra Etac har en vægt på kun 3,9 kg, og er udført i et rustfri og rengøringsvenligt materiale

Føj til huskeliste
Swift fritstående toiletstol

Swift fritstående toiletstol

Etacs Swift toiletstol er en meget enkel og sikker model. Den er udstyret med et bækken, et bækkenlåg, en rygpude og en sædepude som standard. Stolen kan stilles i højden og står meget stabilt på sine gummifødder.

Føj til huskeliste
Fritstående Toiletforhøjer, Etac

Fritstående Toiletforhøjer, Etac

Kaskad toiletforhøjer som nemt kan sættes ind over toiletkummen eller bruges som en fritstående toiletstol.
Den kan indstilles i højden og er udstyret med et par faste armlæn, så man nemt kan rejse sig fra den.

Føj til huskeliste