Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



CAREPUR Universalpude

CAREPUR Universalpude

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Den rektangulære pude kan bruges multifunktionelt til at støtte forskellige dele af kroppen.

Føj til huskeliste
CAREPUR Slangepude

CAREPUR Slangepude

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Puden er en langpude i kropslængde med en let S-form til lejring af hele kroppen. Udformningen gør det let at lejre og stabilisere hele kroppen, og det muliggør f.eks. en 30gr-lejring med kun én pude.

Føj til huskeliste
CAREPUR Halvcirkelpude

CAREPUR Halvcirkelpude

Et positioneringshjælpemiddel til krop/torso/ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling. Puden har mange anvendelsesmuligheder, og den primære er m/patienten i liggende stilling, hvor puden placeres direkte under hoved/nakke/skuldre/arme, hvilket sikkert understøtter, positionerer og aflaster trykket i disse områder.

Føj til huskeliste
CAREPUR Trekantet Deltapude

CAREPUR Trekantet Deltapude

Et positioneringshjælpemiddel til krop/torso/ekstremiteter t/både decubitusprofylakse og støtte t/decubitusbehandling. Deltapuden bruges hovedsageligt i 30pct. lateral lejring, og dens rektangulære sider bruges t/at støtte torso eller til at støtte benene. Med bred underside og skridsikkert betræk. Puden kan også velegnet t/rygliggende stilling.

Føj til huskeliste
CAREPUR Hælstøvle

CAREPUR Hælstøvle

For de nedre ekstremiteter til decubitusprofylakse/støtte til decubitusbehandling. Hælstøvlen kan bruges på begge sider/har en fordybning i området omkring hælbenet. Foden placeres direkte i hælstøvlen, hvor de forstærkede polstrede områder ved fodens underside og akillessenefæstet sikrer, at hælen aflastes og effektivt stabiliserer omkring foden.

Føj til huskeliste
CAREPUR Abduktionspude

CAREPUR Abduktionspude

Et positioneringshjælpemiddel til decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Den kileformede abduktionspude anvendes til blød positionering af ekstremiteter - specielt i knæområdet. Puden er også velegnet til at løfte underarmen og til blød positionering af albuen. Puden kan bruges både liggende og siddende.

Føj til huskeliste
CAREPUR Støttepølle

CAREPUR Støttepølle

Et positioneringshjælpemiddel til krop, torso og ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Støttepuden er en cylindrisk formet lejringspude, der på forskellige måder kan bruges til at aflaste torso eller til at positionere og aflaste benene.

Føj til huskeliste
CAREPUR Nakkepude, ringformet

CAREPUR Nakkepude, ringformet

Positioneringshjælpemiddel til hoved- og nakkeregion til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Anvendes primært i ligge- eller siddestilling for en blød positionering og stabilisering af hoved/hals/nakke. Puden lægges rundt om patientens hals og lukkes med en trykknap.

Føj til huskeliste
CAREPUR Hælaflastning m/fastgøringssele

CAREPUR Hælaflastning m/fastgøringssele

CAREPUR Hælaflastning er et positioneringshjælpemiddel for de nedre ekstremiteter til både decubitusprofylakse og støtte til decubitusbehandling. Når puden anvendes, bliver den nederste del af læggen blødt polstret af polistyrenkugler, der kan flyttes rundt. Hælen løftes, og der opnås en fuldstændig trykaflastning af hælen.

Føj til huskeliste
Benpude til aflastning af hæl til operationspatient med tunge ben

Benpude til aflastning af hæl til operationspatient med tunge ben

SAFE Med Benpude-benstøtte til underbensstøtte og aflastning af hæl til overvægtige operationspatienter med kraftige ben.
Pude og betræk kan maskinvaskes v. 95C og tørretumbles. Rengøring af betræk med sæbevand, alkohol opløsning eller klordesinficering som Wet wipe el. lignende aktivt klor 1000-1200 ppm.

Føj til huskeliste

TT SAFE Med ApS
Blytækkervej 10
8800 Viborg