Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Triton/Dual

Triton/Dual

Triton Dual har fokus på komfort og arbejdsmiljø. Højdejustering og tilt sikrer god arbejdsstilling. Justerbare ryg og nakkestøtte gør det let at justere.
Sikkerheden: Når sædet er tiltet forover og løftes, vil Dual Security-funktionen sikrer, at sædet køres tilbage i minus 5. Med ét tryk på håndbetjeningen indstiller stolen til sikker transport.

Føj til huskeliste

Winncare Nordic ApS
Tårnborgvej 12C
4220 Korsør

Bruseleje 1900 med søjlelift

Bruseleje 1900 med søjlelift

Pleje og bruseleje med rigtig gode arbejdsforhold for plejeren. Sengeheste kan stilles parallelt med liggefladen og dermed lette forflytning. Brusemadras med god komfort og påskruet afløb med flexslange. Centralbremsehjul. Batteridrift på løfte/tren. funktion. Gode hygiejneforhold, da liggefladen under madras er udformet i et helt stykke aluplade.

Føj til huskeliste
UROX Kop

UROX Kop

UROX Kop har en blød og elastisk membran, der holder koppen fast på penis og sørger for, at koppen slutter tæt, så man ikke drypper.
Koppen er let at tage af og på. Der er ingen klæbe- eller fastspændeanordninger.
Selve koppen er den samme for alle størrelser, men membranen, der tætner omkring penis, findes i 4 størrelser: S, M, L & XL.

Føj til huskeliste
UROX Startpakke

UROX Startpakke

UROX er et fleksibelt urinopsamlingssystem til mænd, der ønsker at have en aktiv hverdag trods et liv med inkontinens. UROX Startpakke indeholder alle dele til opstart:
1 stk. UROX Kop m/slange
1 par UROX Fixeringsbukser
1 stk. UROX Gamache til opsamling af urinen
1 stk. Toilettaske
250 ml. UROX skyllemiddel

Føj til huskeliste
UROX Gamache m/pose

UROX Gamache m/pose

Sidder på underbenet, men kan ikke ses. Den er meget behagelig at have på, i et anatomisk design med elastisk stof til at holde den på plads. En velcrostrop sikrer at gamachen ikke glider ned, når urinposen er ved at være fuld. Posen rummer 600 ml og er forsynet med en kontraventil, der forhindrer urin i at løbe tilbage.

Føj til huskeliste
Sikkerhedskappe til Bodypoint seler

Sikkerhedskappe til Bodypoint seler

Sikkerhedskappen sættes over autobæltespændet på Bodypoint seler, således at brugeren ikke uforvarent åbner selen. Autospændet på selerne kan nu kun åbnes med en blyant eller lignende af hjælper

Føj til huskeliste
Bodypoint PivotFit H-sele

Bodypoint PivotFit H-sele

Bodypoint PivotFit H-selen giver mulighed for en stabil positionering af kroppen, lettere vejrtrækning og hovedkontrol. PivotFit H-sele sikrer ligeledes en
bedre position af skulderne og leveres i et dynamisk dobbeltzone materiale, der tillader let bevægelse, og sikrer H-selen forbliver på plads. PivotFit H-sele leveres inklusiv monteringsbeslag

Føj til huskeliste
Bodypoint hoftebælte

Bodypoint hoftebælte

Bodypoint hoftebælte er et komfortabelt polstret 2-punkts bælte, der støtter op om en sikker og neutral siddestilling i en kørestol.
Bodypoint hoftebælte er fremstillet i strækbart neopren, er let at anvende og nemt at rengøre. Hoftebæltet kan vælges med autospænde(1 vejs træk) eller plastspænde(2 vejs træk).Hoftebæltet leveres med monteringsbeslag

Føj til huskeliste
Spisestykker i bomuld/polyester, 45x90 cm. - med tryklås

Spisestykker i bomuld/polyester, 45x90 cm. - med tryklås

Spisestykkerne er fremstillet i 80 bomuld og 20 polyester. Bagsiden er lavet med en coating som forhindrer væske i at trænge hele vejen igennem. Lukkes ved nakken med en tryklås. Der er to tryklåse som giver mulighed til at justere hvor tæt spisestykket skal sidde. Kan vaskes ved 95 grader.

Føj til huskeliste
Urinposeholder, Care

Urinposeholder, Care

Anvendes hvor man ønsker urinposen fikseret på låret. Urinposeholderen trækkes op på låret og urinposen placeres heri. Urinposen kan tømmes via en slids i bunden af holderen. Kan vaskes ved 90 grader Celcius.

Føj til huskeliste