Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Savleærme

Savleærme

Til personer, der tørrer savl af i eget ærme.
Opsuger fugt og beskytter tøjet.
Fremstilles i to lag sugende bomuld.
Indvendig elastik ved håndledet.
Savleærmerne kan nemt skiftes og vaskes ved behov. Kan både bruges af børn og voksne.
Sælges i sæt med 2 stk.

Føj til huskeliste
Bodystocking

Bodystocking

Bodystocking i bomuld. Produceres individuelt.
Tilpasses brugerens behov.
Vælg mellem:
- Korte ærmer, lange ærmer eller ingen ærmer.
- Almindelig halsudskæring eller amerikansk.
- Med eller og uden hul til sonde.
- Med side sømme eller søm midt for (specielt egnet til korsetbrugere).
- Mange farver.

Føj til huskeliste
Aglaja Automatisk Roterende Badebørste

Aglaja Automatisk Roterende Badebørste

Aglaja Brusebadssystem hjælper personer med nedsat håndfunktionalitet, lammelser, nedsat mobilitet, svage kræfter osv. med at vaske sig, ligesom den kan bidrage til at mindske faldrisikoen ved vanskelige positioner, når man skal vaske fødder, ben osv. Styres vha. fjernbetjening. Batteridrevet (genopladeligt batteri). Nem montering, div. tilbehør.

Føj til huskeliste
Krave-smæk

Krave-smæk

Moderigtig savlesmæk der holder tøjet tørt.
Sugende bomuld på forsiden og vandafvisende fleece på bagsiden. 2 knapper foran gør det muligt at indstille størrelsen. Kraven kan slåes op i nakken eller bøjes om for et blødere look. Mange farver og designs. Krave-smækken fås desuden i en særudgave med pyntestikning og håndsyet pynteknap.

Føj til huskeliste
Handske til blindestok

Handske til blindestok

Enkel i brug. Monteres lige under stokkens håndtag med en elastiklukning. Kan strammes til omkring jakkeærmet med en elastiklukning og holder således på varmen og forhindrer at regn eller sne kommer ind. Elastiklukningen kan betjenes med én hånd. Handsken varmer hele hånden samt stokkens håndtag og sikrer derved en fortsat god kontakt til stokken.

Føj til huskeliste
Packs

Packs

Packs er en serie lejrings- og støttepuder, som kan anvendes til mange formål og i mange situationer. Packs er fremstillet i en hård skum, som kan autoklaveres. Packs er forsynet med et betræk af sort Dahlia. Dette betræk tåler sæbevand, kogevask og tørretumbler.

Føj til huskeliste

Scan-Med A/S
Dalgårdsvej 17
8220 Brabrand

Grillhandske

Grillhandske

Grillhandske i forskellige størrelser til højre og venstre hånd. Ekstra lang grillhandske med god pasform i neutralt og stilrent design, der passer til de fleste hjem. Handsken mindsker risikoen for at brænde sig når man f.eks. tager ting ind og ud af ovnen og er særligt velegnet til eksempelvis blinde mennesker. Vaskes ved 60 grader.

Føj til huskeliste
Collis Curve Tandbørste

Collis Curve Tandbørste

Tandbørsten børster på 3 tandflader ad gangen.
Den bruges med en grovmotorisk frem-tilbagebevægelse og er velegnet til personer uden finmotorik eller plejepersonale, der sørger for hygiejnen hos personer med nedsat samarbejdsevne.
Findes i modellerne soft, medium, perio, junior og baby.

Føj til huskeliste
Toiletforhøjere

Toiletforhøjere

Ergonomisk udformet. Enkel fastspænding på toilet. Passer til de fleste toiletter. Maks. bruger vægt 200 kg. Nemt at rengøre. Kan steriliseres i autoclave. Findes i 5, 10 og 15 cm højde.

Føj til huskeliste
Ultimate Nakkepude I Memory Skum

Ultimate Nakkepude I Memory Skum

Nakkepude med et innovativt design, der giver maksimal komfort når man skal sove eller hvile oprejst. Det ultra bløde Memory Skum giver nakkepuden en dejlig 360 grader pasform. Den justerbare lukning forhindrer hovedet i at rulle fremad. Passer både til den lange rejse eller hvis man har behov for at støtte hovedet derhjemme.

Føj til huskeliste