Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Strømpepåtager

Strømpepåtager som er nem at anvende. Strømpepåtageren foldes let, hvorefter strømpen kan påføres hælen på den udvendige bue/nedad herefter kan foden placeres i den fremkomne buen, og der trækkes i snorene så strømpen påføres. Kræver brug af begge hænder.

Føj til huskeliste

Strømpepåtager

Strømpepåtager med frott på ydersiden, så strømpen ikke glider af ved påtagning. Er desuden velegnet til påtagning af tynde nylonstrømper. Kan vaskes i hånden.

Føj til huskeliste

Lynlåsgreb

Lynlåsgrebet giver et større greb på glideren på lynlåsen. Monteres ved at trække den ene del gennem lynlåsen, som foldes og presses sammen. Gør brug af lynlås lettere hvis man har nedsat fingerkraft. Ringens størrelse er 2,5 cm Ø. Sælges i pakker a 6 stk.

Føj til huskeliste

Knappekrog med krog til lynlås

Knappekrog med krog til lynlåsKnappekrog med krog til at trække lynlås op/ned med. Grebet er udført i træ. Total længde 23 cm diameter på grebet 19 mmØ.

Føj til huskeliste

Knappekrog med krog til lynlås

Knappekrog med krog til at trække lynlås op/ned med. Grebet er riflet og fremstillet af gummi. Længde på grebet 11 cm, Ø 2,5 cm, totallængde 18 cm.

Føj til huskeliste
Aspen Bidets model Orchid

Aspen Bidets model Orchid

Elektronisk toiletsæde med varme i sæde. 2x SKYL. Indbygget brusedyse med blidt skyl til kvinder og dyse med effektivt skyl bagtil. Lufttørring med tempereret luft. Prisvenlig løsning, der kan tilpasses alle danske toiletter. Meget rengøringsvenlig. Fast betjeningspanel - monteret i højre side.

Føj til huskeliste

Bano Life ApS
Karetmagervej 19B
7000 Fredericia

ADL/SURCON lejringspude

ADL/SURCON lejringspude

Sidelejringspude, 30 Lejringspude. Til understøttelse i stabilt 30. lejring med integreret pude. Findes i to størrelser. For personhøjde fra 165 cm. Lejringspuderne findes i forskellige former og størrelser for at optimere understøttelsen af kroppen i forbindelse med Dekubituspropfylakse og terapiunderstøttelse.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Oppustelig nakkepude til badekar

Oppustelig nakkepude til badekar

Oppustelig nakkepude, som støtter ryggen, skuldrene og hovedet i badekarret uden at håret bliver vådt. Med 4 sugekopper..

Føj til huskeliste

TePe protesetandbørste

Protesebørsten ligner en almindelig tandbørste, med ekstra lange børster, diskret og effektiv. Den gør rent uden at forårsage skader ligesom TePe´s almindelige tandbørster. Børsterne kan vinkles under varmt vand. Skaftet kan forsynes med TePe´s ekstra store greb.

Føj til huskeliste

Tand profylakse
Staktoften 6
2950 Vedbæk