Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Brandhæmmende pude

Brandhæmmende pude

Fyld: Kerne af 300 g poly fibre bolde og yderst 300 g Trevira fibre. Vår 100 Trevira. Vask v. 90 og middel tumbler. Kravene til brandhæmmende puder er opfyldt i henhold til NT FIRE 037 (IMO RES. A.688).

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C

Suction Denture Brush

Protesetandbørsten monteres i pladen.

Føj til huskeliste

Toenail Scissors

Neglesaks ved behageligt greb til fingrene, og med en længde som giver en bedre vægtstangsarm, og dermed bedre kraftoverføring. Kan klare rimeligt tykke negle. Total længde 21 cm.

Føj til huskeliste

Long Scub Sponge

Plastskaft. Længde 56 cm.

Føj til huskeliste

SAFEHIP

Består af et par bomuldsunderbukser med elastan, hvor hoftebeskytteren enten er fastsyet eller udtagelig. De isyede hoftebeskyttere består af stødfordelende polypropylen. Fås i flere modelvarianter i 4 størrelser til både mænd og kvinder. Vaskes i vaskemaskine.

Føj til huskeliste

New Care
Værkstedsvej 16
5500 Middelfart

New Care
Værkstedsvej 16
5500 Middelfart