Hjælpemidler til personlig pleje

Hjælpemidler, som skal støtte den daglige pleje, herunder at vaske og tørre sig, pleje af kroppen og dele af kroppen, påklædning og beskyttelse af kroppen. Herunder hører fx hjælpemidler til af- og påklædning, beskyttelse af kroppen, personlig hygiejne, tracheostomi, stomi, inkontinenspleje og seksuel aktivitet. Hjælpemidler til at spise og drikke, se 15 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Madras til Reden

Madras til Reden

Madrassen består af en Tempraflex viscoelastisk skummadras, hvorpå selve reden bygges op med løse lejringspuder. Dette giver mulighed for at lave en individuel lejring for den enkelte bruger.
Lejringspuderne kan også bruges til lejring i sengen.

Føj til huskeliste
Aquatec Ocean Vip Ergo

Aquatec Ocean Vip Ergo

Ocean Vip Ergo er en ny badestol der i form af sin kontourformede siddeflade tilbyder en ergonomisk komfort for brugeren. Siddefladen understøtter en god siddestilling. Ocean Vip Ergo er designet til en endnu bedre tilpasning i baderum med vægmonterede toiletter og er kontrueret med tilt-in-space der sikrer et minimum af plads under brug

Føj til huskeliste
Aquatec Ocean Ergo

Aquatec Ocean Ergo

Ocean Ergo er en badestol der i form af sin kontourformede siddeflade tilbyder en ergonomisk komfort for brugeren. Siddefladen understøtter selvhjulpethed og sikrer en god siddestilling under bad og toilette. Ocean Ergo er designet til en endnu bedre tilpasning i baderum med vægmonterede toiletter.

Føj til huskeliste
Raz CAT

Raz CAT

Kompakt toilet- og badestol, der kan anvendes til børn og unge. Justerbarheden muliggør udvidelse når barnet vokser. 40 grader sædetilt.

Føj til huskeliste
Raz AT600

Raz AT600

Toilet- og badestol udviklet til at imødekomme bariatriske brugeres komplekse behov og krav til sikkerhed, funktionalitet og kvalitet.
RAZ-AT600 har en max brugervægt på 272 kg. Stolen har en forstærket stålramme, 25 tiltfunktion, fire låsbare 6 hjul, lethåndterbart bækken og heavy-duty benstøtter.

Føj til huskeliste
Raz AT

Raz AT

RAZ-AT (Attendant Tilt) toilet- og badestol kan tiltes op til 40 for ekstra komfort og trykaflastning.
Rammedesignet er bygget op med gasfjedre, der gør det let at tilpasse sædevinklen og gør det til en meget betjeningsvenlig stol. RAZ-AT er bl.a. udstyret med højdejustering, opklappelige armlæn med blødtpolstret overflade og IPAS.

Føj til huskeliste
Bruseleje 2140 med søjlelift

Bruseleje 2140 med søjlelift

Pleje og bruseleje med rigtig gode arbejdsforhold for plejeren. Sengeheste kan stilles parallelt med liggefladen og dermed lette forflytning. Brusemadras med god komfort og påskruet afløb med flexslange. Centralbremsehjul. Batteridrift på løfte/tren. funktion. Gode hygiejneforhold, da liggefladen under madras er udformet i et helt stykke aluplade.

Føj til huskeliste
ErGo-Basi 1000

ErGo-Basi 1000

Toilet-badestol med manuel højdeindstilling. Enkelt og funktionelt design. Hygiejneoptimeret med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren. Fremstillet af de bedste materialer for lang levetid.

Føj til huskeliste
ErGo-Tilt 2000

ErGo-Tilt 2000

Toilet-badestol med manuel højdeindstilling og manuel tilt via gasfjeder. Enkelt og funktionelt design. Hygiejneoptimeret med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren. Bedste materialer for lang levetid.

Føj til huskeliste
ErGo-Selpro 1000

ErGo-Selpro 1000

Toilet-badestol m.20 tommer drivhjul. Enkelt og funktionelt design. Hygiejneoptimeret med et minimum af vandrette flader, let at holde ren. Toilet-badestolen er let kørt og optager meget lidt plads. Optimale arbejdsforhold for hjælper. Ergonomisk komfort til brugeren. Fremstillet af gode materialer for bedste levetid. Kan brugertilpasses.

Føj til huskeliste