Tøj og sko

Herunder hører fx tøj og sko til børn. Kropsbårne beskyttelseshjælpemidler, se 09 06. Hjælpemidler til at fremstille og vedligeholde beklædning til privat brug, se 15 15. Hjælpemidler til beskyttelse af helbred og sikkerhed på arbejdspladser, se 28 24.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kørestolsdækken

Kørestolsdækken

Lægges over benene og spændes rundt om livet på brugeren eller fæstnes på kørestolen. Varmer benene og beskytter mod vind og vejr. Enkelt i brug og nemt at montere mens man sidder i stolen. Fås som langt og kort model og i flere størrelser. Materialer varierer alt efter hvilken egenskab, der ønskes.

Føj til huskeliste
Kappe til kørestolbrugere

Kappe til kørestolbrugere

Nemt overtøj til kørestolsbruger. Produceres individuelt og tilpasses brugerens behov. Kort bagtil og længere fortil. Udarbejdes i forskellige materialer alt efter formål. F.eks. vandafvisende, vindtæt, varmeisolerende mv.
Designet tilpasses brugerens ønsker. Lukkes med lynlås, trykknapper eller magnetlukning.

Føj til huskeliste
Sove- og kørepose

Sove- og kørepose

Udformet som én stor pose med ærmer og halsåbning. Begge ben og fødder er i ét stort rum, hvorved de bedre holdes varme. God som overtøj til kørestolsbrugere. God som sovepose til brugeren der sparker dynen af og ikke selv kan tage den på igen. (Forhindre samtidig brugeren adgang til en evt. ble). Mange materialer, farver og størrelser.

Føj til huskeliste
Termo køretæppe

Termo køretæppe

Firkantet Slå om-tæppe, der kan bredes ud over sædet og når man har sat sig, derefter lukkes med velcro lukning. Vandafvisende polyestermateriale. Blå. Indvendigt foret med polar fleece.
2 mulige størrelser.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

Spiseserviet

Spiseserviet

Spiseserviet til voksne.
Mål:
Total 80 x 44,5cm
Fra halsudskæring og ned 64cm
Farve: Lys blå

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Savletørklæder til unge

Savletørklæder til unge

Smarte og praktiske tørklæder til unge, der lider af slikproblematik.
De ligner almindelige tørklæder, men har en bagside samt et indlæg der absorberer fugten. De mange folder på tørklædet gør desuden at væsken ikke løber af.
Tørklædet lukkes i nakken med trykknapper.
Kan vaskes ofte og tåler tørretumbler.
Fordi det godt må være lidt smart

Føj til huskeliste

Uniqap
co/Holst Nielsen, Badstuestræde 8
5610 Assens

Sockwell EASY DOES IT - diabetesstrømper

Sockwell EASY DOES IT - diabetesstrømper

Sømløs strømpe, der har den rette pasform. Sikrer mod trykmærker, da strømpen ikke folder. Strømpen beskytter sensitive fødder uden at skære ind i/trykke på huden. Strømpen er designet, så den sidder fast på benet uden at klemme/at glide ned. Kombination af Merinould/bambus gør dem bløde/elastiske, og samtidig temperaturregulerende/antibaktieriel.

Føj til huskeliste
køreslag

køreslag

Køreslag med elastikspænde til at spænde om livet. Mangler du varme om benene når du kører på din elscooter eller kørestol, så vil et køreslag være en god investering.

Føj til huskeliste
Regnslag

Regnslag

Regnslag til brug på evt el-scooter, kørestol eller cykel. Føres i farven sort.

Føj til huskeliste
Diabetes strømpe med soft top lavet af bambus

Diabetes strømpe med soft top lavet af bambus

Denne strømpe er med Soft Top (uden gummi-elastik), så generende klemmemærker undgås. Den indeholder bambus, som er blødt, anti-bakterielt og miljøvenligt. Strømpen er med håndketlet søm.

Føj til huskeliste