Tøj og sko

Herunder hører fx tøj og sko til børn. Kropsbårne beskyttelseshjælpemidler, se 09 06. Hjælpemidler til at fremstille og vedligeholde beklædning til privat brug, se 15 15. Hjælpemidler til beskyttelse af helbred og sikkerhed på arbejdspladser, se 28 24.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Overtrækspose (knæpose) med termofleece

Overtrækspose (knæpose) med termofleece

Håndlavet, slidstærk overtrækspose med termofleece og lukket bund. Bagsiden går til knæhaserne, mens forsiden går til taljen og foldes ned i siderne. Til dem, der ikke ønsker at sidde i en lukket kørepose. Overtrækket er vandafvisende og har indvendig lynlåslomme samt udvendig velcrolomme. Fås i Pink, Sort og Rød i 4 forskellige størrelser.

Føj til huskeliste
Luksus kørestolspose med ægte lammeskind

Luksus kørestolspose med ægte lammeskind

Håndlavet og faconsyet kørestolspose med ægte lammeskind på indersiden for ideel temperaturregulering og komfort. Posen er vandafvisende og vindtæt, har lynlås hele vejen rundt og kan justeres omkring overkroppen. Der er indvendig lynlåslomme og en udvendig lomme.
Monteres på kørestolen med elastikstropper samt et velcrobælte.
Fås i 3 størrelser.

Føj til huskeliste
Kørestolspose i varm mikrofiber

Kørestolspose i varm mikrofiber

Håndlavet og faconsyet termopose i mikrofiber. Materialet er åndbart, smudsafvisende, vindtæt og føles meget let. God til de kølige overgangsmåneder, men er dog ikke vandtæt.
Monteres på kørestolen med elastiske stropper samt et velcrobælte. Kan tilpasses omkring livet vha. en strop øverst på køreposen.
Fås i 4 forskellige størrelser (Marineblå).

Føj til huskeliste
Kørestolspose i varm termofleece

Kørestolspose i varm termofleece

Håndlavet og faconsyet termopose med U-formet spiral lynlås og sidelomme. Kan tilpasses vha. en strop øverst på køreposen.
Monteres på kørestolen med elastiske stropper samt et velcrobælte.
Ydre: vandafvisende nylon
Indre: blød fleece, foret med 200 g/m2 termisk bomuldsvat
Fås i farverne Marineblå og Sort i 4 forskellige størrelser.

Føj til huskeliste
Fellhof Rollator håndvarmer

Fellhof Rollator håndvarmer

Håndvarmer med ægte lammeskind indvendig og vind og vandafvisende yderside. Fastgøres let med knapper og velcrobånd. Med denne håndvarmer har du godt greb om håndtagene uden at skulle bruge handsker for at holde varmen. Kan vaskes v/30 grader med spec. shampoo.

Føj til huskeliste
Helly Hansen Regnslag

Helly Hansen Regnslag

Helly Hansen regnslaget er produceret i et materiale, som er fuldt åndbar så der ikke dannes kondens på indersiden. Alle syninger er tapet, hvilket gør at regnslaget er 100 vandtæt.
Alle vores regnslag er blå. Der er elastik rundt i kanten der sikre at regnslaget hele tiden sidder rigtig og ikke blæser op. Fås i 4 størrelser S-M-L-XL

Føj til huskeliste
Tørklæde, enkeltlags

Tørklæde, enkeltlags

Bløde halsklude i flere farver, som kan bruges til både halsklude, savlesmække og nulrer-stykker, men er også velegnet blot til pynt. Virkelig lækkert tørklæde, i blødt og strækbart bambus jersey. Det bløde tørklæde er syet i dobbelt-lag, så det kan også bruges til at beskytte halsen mod kulde.

Føj til huskeliste
Tørklæde

Tørklæde

Bløde halsklude i flere farver, som kan bruges til både halsklude, savletørklæde og nulrer-stykker, men er også velegnet blot til pynt. Tørklæderne er syet i dobbeltlag af det blødeste bambusmateriale vi kunne finde. Det bløde tørklæde er syet i dobbelt-lag, så det kan også bruges til at beskytte halsen mod kulde.

Føj til huskeliste
Handske med varme

Handske med varme

Forskellige slags varmehandsker med varme genereret fra batterier.

Føj til huskeliste

K.C. Pedersen
Helgeshøj Alle 10 st. th
2630 Tåstrup

Almindelig kørepose

Almindelig kørepose

Køreposen placeres i kørestolen og derefter kan man placeres i stolen. Forstykket kan lynes på/af og man kan blive siddende på det underste af køreposen. Den alm. kørepose er foruden meida foret med fleece på forstykket og i siderne og med et microfiberfoer på det stykke man sidder på.
Køreposen tåler vask op til 60 grader og tørretumbler.

Føj til huskeliste