Køreposer

Køreposer omslutter ben og delvist overkrop. Brugeren sidder på køreposen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 4 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kørepose fra Handywear

Kørepose fra Handywear

Denne kørepose er fra danske HandyWear. Yderstoffet er i sort, vandafvisende mikrofiber.
-Ekstra god isolering, testet til -20 minus grader
- På bagsiden findes en velcrorem, som du kan spænde rundt om ryggen på kørestolen.
- På siddefladen er køreposen forsynet med skridsikkert materiale
- Køreposen har et lynlås, som kan køres hele vejen rundt.

Føj til huskeliste
Varm og vandafvisende kørepose

Varm og vandafvisende kørepose

Kørepose fremstillet i polyester med vandafvisende overflade og indvendigt fr. Lynlås ned langs begge sider for nem indgang.
På bagsiden har den en velcrorem som kan spændes om kørestolens ryglæn samt stropper som kan sættes på skubbehåndtagene. Tre størrelser efter brugerhøjde:
Small - op til 160 cm
Large - op til 180 cm
XL - op til 195 cm

Føj til huskeliste
Kangaroo kørepose

Kangaroo kørepose

Køreposen er forret med blød og varm fleece. Den forreste del af køreposen lukkes med en tovejs lynlås. Køreposen kan derfor åbnes og lukkes i begge sider.
Fortil har køreposen reflekser og en lille lomme.
I toppen af køreposen er der to elastikstropper, som skal sættes ud over kørestolens skubbehåndtag. Vi kan levere køreposen i 3 størrelser.

Føj til huskeliste
Aglizo Dun kørepose

Aglizo Dun kørepose

Syet op til dine mål
Med overdel, der pakkes væk i lomme mellem benene
INGEN DELBARE LYNLÅSE - god til nedsat håndfunktion
Kan bruges sammen med Swiss trac
Yderstof er Dry - comfort, vind og vand afvisende
Fås i flere farver

Føj til huskeliste
Thermo Kørepose

Thermo Kørepose

Varm kørepose som er både vind- og vandtæt. Spændes fast i en kørestol, hvorefter brugeren sætter sig op i den og køreposen lynes. Har et meget varmt inderfoer.

Føj til huskeliste
Staywarm opvarmet kørepose

Staywarm opvarmet kørepose

Staywarm køreposen der dækker hele kroppen med indbygget varme. Vind og regntæt, så brugeren kan færdes ude i al slags vejr hele året rundt.
Køreposen forebygger sygdom, er hurtig og nem at tage af og på. Siddekomforten komprimeres ikke og køreposen er letvægt.

Føj til huskeliste
Kørestolstæppe

Kørestolstæppe

Faconsyet efter kørestolens mål. Fæstnes på stolen, og kan foldes rundt om brugeren. Når tæppet ikke benyttes, kan det let afmonteres eller lægges fladt i stolen. God til personer der skiftevis går og sidder. Mange materialer og farver. Fleksible anvendelsesmuligheder. Taske til opbevaring kan tilkøbes.

Føj til huskeliste
Kørepose med polar fleece inderfoer

Kørepose med polar fleece inderfoer

Thermoposen har lukket bund. Materiale: Vandafvisende nylon. Ideel til koldt og regnfuldt vejr. DEn fnugfri polar fleece sikrer en behagelig varme. Lynlås i begge sider, som er let at betjene og få fat på, stropper til at fæstne om kørestolen skubbehåndtag. Farve: Blå
Str. S, op til 158cm
Str. M, 158-180cm
Str. XXL, over 180cm

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Rolko Thermo

Rolko Thermo

Rolko Thermo kørepose er fremstillet af vandafvisende polyester. Dette gør den ideel til koldt og regnfuldt vejr. Den specielle foring fra Polar fleece giver en behagelig varme. Rolko Thermo er komfortabelt og anatomisk formet, har en bruger venlig lynlås. Den findes i to størrelser. Rolko Thermo er forsynet med skridsikker overflade på bagsiden

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia ApS
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg

Køreposer, kort model

Køreposer, kort model

Dansk producerede køreposer. Yderstof: bævernylon, vand- og vindtæt. Foer: teddybear. Dejlig varm og behagelig. Let at åbne og lukke ved hjælp af velcrobånd- ingen lylås. Elastik påsyet til at sætte omkring nakketøtte for bedre hold. Velegnet til brugere af både elscootere og kørestole. Livvidde ikke afgørende. Denne model er en kort udgave.

Føj til huskeliste