Køreposer

Køreposer omslutter ben og delvist overkrop. Brugeren sidder på køreposen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
cm (± 3 cm)
cm (± 3 cm)
cm (± 4 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Køreposer, lang model

Køreposer, lang model

Dansk producerede køreposer. Yderstof: bævernylon, vand- og vindtæt. Foer: teddybear. Dejlig varm og behagelig. Let at åbne og lukke ved hjælp af velcrobånd - ingen lynlås. Elastik påsyet til at sætte omkring nakkestøtte for bedre hold. Velegnet til brugere af både elscootere og kørestole. Livvidde ikke afgørende. Lang model.

Føj til huskeliste
Daro kørepose facon II

Daro kørepose facon II

Faconsyet med aftageligt forstykke, som kan samles med bagstykket vha. delbare lynlåse i siderne. Lynlåsene starter ved taljen og lynes ned mod den isolerede bundplade (del af forstykket, fastgøres med gribebånd bagtil). Bagstykke med elastik og gribebånd, så det kan fastgøres til stolen. Elastik i taljen, sikkerhedsreflekser, huller til hoftesele.

Føj til huskeliste
Kørepose

Kørepose

Kørepose efter personlige mål. Posen laves efter kørestolens mål og med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning. Overdelen har 2-vejs lynlås og kan derfor nedrulles eller tages helt af. Det færdige udseende bestemmer kunden. Ønskes ekstra varme kan Køreposen fores med Fleece stof.

Føj til huskeliste
Andeduns-Kørepose

Andeduns-Kørepose

Dun-Kørepose efter personlige mål. Laves efter kørestolens mål og med hensyntagen til kundens handicap/bevægelsesbegrænsning. Overdelen har 2-vejs lynlås og kan derfor nedrulles eller tages helt af. Det færdige udseende bestemmer kunden. Ønskes ekstra varme kan køreposen fores med teddy-bear. Yderstof: 100 polyamid (uden blødgøringsmiddel).

Føj til huskeliste
Kørepose

Kørepose

Med lynlås i begge sider samt nappabund indvendig. Forsynet med stropper så den kan hænges op. Produceret i slidstærkt materiale og er forsynet med reflexbånd. Yderbeklædning: vind- og vandskyende bævernylon. Foer: Teddybear. Thermolag: polyetservat. Lynlåse: kraftig udførelse af nylon. Vaskes ved 40. Findes i str. S, M, L og XL.

Føj til huskeliste
Scooterslag

Scooterslag

Køreposen placeres i kørestolen og derefter kan man sætte sig/placeres i stolen. Forstykket kan lynes på/af og man kan blive siddende på det underste af køreposen. Den alm. kørepose er foruden meida foret med fleece på forstykket og i siderne og med et microfiberfoer på det stykke man sidder på.

Føj til huskeliste

Handy Wear Ikast ApS
Gl. Frijsenborgvej 45
8450 Hammel

Kørepose m/lynlås

Kørepose m/lynlås

Bævernylon med teddybear for. Lukkes med to lynlåse.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Kangaroo Kørepose

Kangaroo Kørepose

KANGAROO kørepose er en varm kørepose, så du kan holde varmen i de kolde efterårs- og vintermåneder. Køreposen har en anatomisk form og er lavet af vandtæt nylon med en behagelig varm termisk foring indeni. Foret er i lavet i en blød fleece, som gør den meget behagelig og varm at sidde på.

Føj til huskeliste
Mobilex Kangaroo kørepose

Mobilex Kangaroo kørepose

Mobilex Kangaroo kørepose fremstillet af vandtæt nylon med en behagelig og varm foring indeni, hvilket gør den brugbar på kolde og regnfulde dage.
Køreposens forside kan lynes helt af hvilket letter forflytning og har en skridsikker underside så man ikke glide frem i sædet.
Fås i 3 forskellige størrelser. Lille, medium og stor.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Thermo Kørepose XS

Thermo Kørepose XS

Udvendigt: vandafvisende polyestermateriale i blå og gummibelægning på undersiden som skridsikring,
reflex for øget sikkerhed.
Indvendigt: fnugfri Polar-Fleece,
gennemgående lynlås med ekstra store greb,
anatomisk form.
Anbefalet til person op til ca. 128 cm i højden,
maximal livvide 85 cm.

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia ApS
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg