Overtræksbukser

Bukser til udendørs brug, som bæres udenpå den øvrige beklædning.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Almindelig overtræksbuks, str. XS

Almindelig overtræksbuks, str. XS

Almindelig Overtræksbukser er med bagdel og kan lægges i stolen inden brugeren sætter sig, og derefter lynes op omkring den siddende bruger, da lynlåsene er placeret lidt op på låret. De er lavet i et slidstærkt materiale og yderstoffet er smudsafvisende.

Føj til huskeliste

Handy Wear Ikast ApS
Gl. Frijsenborgvej 45
8450 Hammel

Easy kørebukser

Easy kørebukser

Easy Kørebuksen kan tages på mens brugeren forbliver i stolen, da den ikke dækker stolesæde. Kørebuksen kan bruges fra 10 grader ned til 20 grader og vejer kun 700 gram. Dette skyldes, at køreposen er foret med Meida, der trods sin lethed isolerer ekstremt godt.
De er lavet af et slidstærkt materiale.

Føj til huskeliste

Handy Wear Ikast ApS
Gl. Frijsenborgvej 45
8450 Hammel