Sandaler

Sandaler, som har særlige egenskaber som fx ekstra vidde, regulerbar lukkemekanisme, eller er nemme at tage på og af. Ortopædiske sandaler, se 06 12 03 - 04.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.New feet sandal

New feet sandal

Sandal. Olieimprægneret kalveskind. Gummi ydersål med godt fodfæste. Udtagelig 6mm Protektor indlægssål.

Føj til huskeliste
New feet sandal - sort

New feet sandal - sort

Sandal med regulerbar hælrem. Olieimprægneret kalveskind.Gummi ydersål. Udtagelig 6mm Protektor indlægssål.

Føj til huskeliste
New Feet Bred Terapisandal Sort

New Feet Bred Terapisandal Sort

Unisex terapisandal i glat kalveskind med ekstra bredde og ekstra lange velcroremme, der kan afkortes, samt rem ved hælen. Det giver talrige justeringsmuligheder. Foden støttes optimal ved stabil gummisål og gelen. Har normal gængefunktion.
Meget bred læst. Fås i str. 35-48.
Sælges også som halve par højre/venstre, kontaktes os da inden køb.

Føj til huskeliste
Bred sandal med velcrolukning

Bred sandal med velcrolukning

New feet unisex sandal med lukket stabil hælkappe.
Har meget støtte, udtagelig indlægssål, mange justeringsmuligheder, både over vristen, ved forfoden og ved hælen er den som en almindelig sko og derfor velegnet til individuelle indlægssåler.
Ydersål i gummi giver godt fodfæste og fleksibel forfod.
En sandal fra bredeste læstegruppe.

Føj til huskeliste
Andros sandal

Andros sandal

Andros sandal, er en sandal med indbygget svangstøtte og forfodspelotte. Sandalen er velegnet mod nedsunken forfod samt hælspore.

Føj til huskeliste