Kropsbårne beskyttelseshjælpemidler

Udstyr, som beskytter mod beskadigelse af dele af kroppen. Hjælpemidler til at bevare vævet intakt, se 04 33. Personlige værnemidler til arbejdspladser, se 28 24 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Silipos Heel/elbow slipover

Hæl og albuebeskytter med gel-indlæg til beskyttelse mod tryk og vibrationer. Cirkulær polyester ærme med en polymer gel skive integreret i materialet. Latex fri. Benyttes enten på hæl eller albue til trykaflastning. Fås i 2 størrelser

Føj til huskeliste

SAFEHIP

Består af et par bomuldsunderbukser med elastan, hvor hoftebeskytteren enten er fastsyet eller udtagelig. De isyede hoftebeskyttere består af stødfordelende polypropylen. Fås i flere modelvarianter i 4 størrelser til både mænd og kvinder. Vaskes i vaskemaskine.

Føj til huskeliste

HipHelp

Hip HelpTM hoftebeskytter fungerer efter et princip, der på mange måder har store lighedspunkter med airbag-funktionen. Selve hoftebeskytteren består af en specialdesignet skumpude. Hvis uheldet er ude, giver den god beskyttelse af lårhalsknoglen. Hip HelpTM giver effektiv beskyttelse. Resultatet er, at risiko for hoftebrud nedsættes betydeligt.

Føj til huskeliste