Kropsbårne beskyttelseshjælpemidler

Udstyr, som beskytter mod beskadigelse af dele af kroppen. Hjælpemidler til at bevare vævet intakt, se 04 33. Personlige værnemidler til arbejdspladser, se 28 24 03.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Knæbeskytter i medicinsk lammeskind

Knæbeskytter i medicinsk lammeskind

Blød og fleksibel knæbeskytter i ægte medicinsk lammeskind. Skindet er garvet uden uønskede kemikalier og er ekstra blidt mod din hud. Optimal temperaturregulering, skånende og åndbar på samme tid. Justeres og tilpasses dit knæ ved hjælp af 2 velcrobånd. Kan håndvaskes ved 30 grader.

Føj til huskeliste
Sutteluffer

Sutteluffer

Vandtætte og tynde kvalitetsluffer som beskytter dine hænder imod fugt. Tyndt og blødt foer i bomuldsjersey.
Lufferne fæstnes om håndleddet med gribebånd.

Føj til huskeliste
Hælaflaster, Levabo Heel Up

Hælaflaster, Levabo Heel Up

Levabo Heel Up er et hygiejnisk og miljøvenligt oppusteligt lejringsprodukt til en-patients brug. Produktet sikrer optimal komfort og hygiejne i behandling og forebyggelse af tryksår. Heel Up er særligt velegnet til effektiv forebyggelse og behandlling af trykskader i hælregionen.

Føj til huskeliste
Body Armor Heel Reliever

Body Armor Heel Reliever

Body ArmorHeel Reliever - er et produkt som dækker alle behov for optimal hælaflastning.
Er produceret med ekstra lang fikseret lægstøtte (30 cm.) samt et forlænget skinnebens polster, der gør det muligt, at hælaflasteren kan anvendes til læg-omkredse på mellem 25 og 54 cm., og kan anvendes til både højre- og venstre ben.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Heel up l hæl aflaster

Heel up l hæl aflaster

heel-up er Levabos nye oppustelige en-patient lejringsprodukter. g sikrer optimal komfort og hygiejne i behandling og forebyggelse af tryksår. påhæle
heel-up er brugerspecifikke en-patient produkter i ergonomisk design, som giver god stabilitet.
Yderlaget er fremstillet af blødt, smidigt, varme- og fugtabsorberende nonwoven materiale.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Ørepropper Sove

Ørepropper Sove

Alpine Sleepsoft ørepropper er udviklet til at benytte når man skal sove og gerne minimere uønsket støj fra f.eks. en snorkende partner. Alpine Sleepsoft er samtidigt bløde og behagelige at have på.

Føj til huskeliste
Ørepropper til børn

Ørepropper til børn

Børn mellem 3 og 12 år har ofte en mindre øregang og derfor kan det anbefales at de benytter et sæt ørepropper fremstillet specielt til børn.
Alpine ørepropper til børn kan benyttes i en lang række situationer, som f.eks. mod høj musik eller i andre situationer hvor børn bliver forstyrret eller foruroliget af støj.

Føj til huskeliste
Aflastning, GelBodies

Aflastning, GelBodies

GelBodies gelpude anvendes til aflastning og beskyttelse af knæene. Til valg af størrelse måles omkredsen af benet over knæet. Vælg den store størrelse, hvis målet ligger mellem to størrelser. Kan bæres i op til 12 timer i døgnet. Sælges parvis.

Føj til huskeliste
Høreværn til børn

Høreværn til børn

Skal de små kunne deltage, selvom der er larm? Så er Alpine Muffy høreværn løsningen til alle børn. Alpine Muffy høreværn ligner helt almindelige høreværn, men er skabt helt specielt til børn. Det betyder også, at det nemt kan tilpasses børn i forskellige aldre og størrelser - eller bare følge et barn, der vokser.

Føj til huskeliste

Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse

Baby høreværn

Baby høreværn

Overholder Europæisk lovgivning.
Alpines Muffy Baby er CE-mærkede ørebeskyttere, til babyer og små børn. Det bebyder at de overholder alle EU-love og standarder indenfor helbred, sikkerhed og miljø.
Gør støj til et mindre problem, hvis dit barn skal beroliges eller sove ude.
Nemme at justere og passer til alle.
Findes i Pink, Sort og blå.

Føj til huskeliste

Japebo.dk
Fabriksvej 9A
4200 Slagelse