Hjælpemidler til hæl-, tå- og fodbeskyttelse

Kropsbårent udstyr til forebyggelse af tryksår på fødderne.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Fellhof Hælbeskytter i lammeskind

Fellhof Hælbeskytter i lammeskind

Hælbeskytter i 100 lammeskind der modvirker tryksår, og er derfor ideel til personer, der er sengeliggende i længere tid, eller i andre tilfælde, hvor hælene er udsat for tryk. Lammeskind er varmeregulerende og fugtabsorberende og kan være smertelindrende og virke beroligende. Justerbar i størrelse med vekcro. Kan vaskes ved 30 gr.

Føj til huskeliste
Walker støvle 50S12-1

Walker støvle 50S12-1

Let, slidstærk og komfortabel walker støvle til dig der har et brud eller er blevet opereret i foden, anklen eller nederst på skinnebenet. Walker støvlen yder en komplet immobilisering af din fod, og er derfor velegnet efter operation, ved brud, kraftige forstuvninger, overrevet ledbånd eller akillessene.

Føj til huskeliste
Heel Up Cut medium - hæleløfter

Heel Up Cut medium - hæleløfter

Patient hæleløfter til trykaflastning af hæl primært hos personer med diabetiske sår på fod og tæer. Den øverste del ved foden er uden luft. Det gør at man kan klippe områder fri, så diabetiske sår på fod og tæer er synlige og fri af hæleløfteren. Til forebyggelse/afhjælpning af tryksår. Str. (cm) 18 x 39 x 25
Pakning 12 stk.
Max brugervægt 150 kg

Føj til huskeliste

Levabo ApS
Sverigesvej 20a
8660 Skanderborg

Curera Molly hælbeskyttelse

Curera Molly hælbeskyttelse

Hælbeskytteren Molly fra Care of Sweden er fremstillet i et blødt og behageligt materiale og er enkel og nem at tage på. Hælbeskytteren forbedrer blodcirkulationen og udligner trykket på hælene, mens brugeren let kan bevæge benene.

Føj til huskeliste
A/D- ekamed hælpude

A/D- ekamed hælpude

En lille og praktisk hælpude med en bred elastikstrop så puden kan fikseres om foden. Puden har MRSA resistent Økotex 100 PU betræk med lynlås.

Føj til huskeliste

Surcon Care line ApS
Baunevej 7, Nim
8740 Brædstrup

Systam Flex Hælbeskytter P901T

Systam Flex Hælbeskytter P901T

Hælbeskytter til den let mobile bruger.
Let og fleksibelt produkt, der er designet i form og udskæring til at beskytte i særdeleshed hæl for friktionsskader, achilles samt forfodens sider.
Betrækket har fikseringsstropper: 1 på fod, og 2 fordelt på underbenet
Den bløde viscoelastiske skum gør at beskytteren former sig blødt om fod/ben.

Føj til huskeliste
Repose Hælbeskytter

Repose Hælbeskytter

Hælbeskytterne yder, gennem den specielle opbygning, en næsten fuldstændig trykaflastning på de udsatte områder. Hælbeskytterne kan ligeledes aflaste albuerne. Repose produkter har en kalibreret ventil. Pumpen, som samtidigt er indpakning, er nem at anvende. Repose hælbeskytter kan anvendes til og med trykstadie 4.

Føj til huskeliste
Hælbeskytter i medicinsk lammeskind

Hælbeskytter i medicinsk lammeskind

Blød og fleksibel hælbeskytter i ægte medicinsk lammeskind. Skindet er garvet uden uønskede kemikalier og er ekstra blidt mod din hud. Anvendes til forebyggelse af tryksår. Optimal temperaturregulering, skånende og åndbar på samme tid.
Justeres og tilpasses din fod ved hjælp af 2 velcrobånd.
Kan håndvaskes ved 30 grader.

Føj til huskeliste
CareWave Hælbeskytter

CareWave Hælbeskytter

Egnet til at skabe 0-tryk under hælen og beskytter malleolerne. Hælbeskytteren følger med når patienten flytter fødderne. Den er ikke egnet til patienter med knækontrakturer.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Hælaflaster, Levabo Heel Up

Hælaflaster, Levabo Heel Up

Levabo Heel Up er et hygiejnisk og miljøvenligt oppusteligt lejringsprodukt til en-patients brug. Produktet sikrer optimal komfort og hygiejne i behandling og forebyggelse af tryksår. Heel Up er særligt velegnet til effektiv forebyggelse og behandlling af trykskader i hælregionen.

Føj til huskeliste