Bælter og seler til stabilisering af kroppen

Herunder hører fx systemer til at fastholde eller positionere brugeren i kørestolen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Bodypoint ankelbespænding

Bodypoint ankelbespænding

Bodypoint ankelbespænding stabiliserer fod og hæl og hjælper mod rotation, inversion og eversion. Hjælper tillige brugere, der oplever at foden ryger af fodpladen pga klonus eller spasmer. Bespændingen løsnes let ved en udløsning af det solide spænde foran på foden.Bespændingen er af et vaskbart, komfortabelt materiale, og er stabilt og ergonomisk.

Føj til huskeliste
Bodypoint Evoflex bækkenstøtte

Bodypoint Evoflex bækkenstøtte

Bodypoint Evoflex bækkenstøtte er faste bæltestropper med indvendig blød polstring, der giver optimal bækkenstabilitet, kropskontrol samt komfort. Det faste materiale holder stropperne i opret position, hvis bækkenstøtten ikke er i brug, og hindrer derved stropperne i at falde ned mellem sæde og hjul under fx forflytning. Åbnes med let spænde

Føj til huskeliste
Bodypoint Stayflex brystsele

Bodypoint Stayflex brystsele

Stayflex brystsele giver både optimal stabilitet,støtte og bevægelsesfrihed. Stayflex er udført i et let strækbart og patenteret dobbelt-zone materiale,der giver brugeren mulighed for let bevægelse og god støtte samtidig med,at selen bliver på plads foran på brystet,og hjælper brugeren tilbage mod ryglænet.Leveres med klikspænder monteringsbeslag

Føj til huskeliste
Bodypoint Monoflex brystbælte

Bodypoint Monoflex brystbælte

Monoflex brystbælte stabiliserer kroppen og brystregionen og giver samtidig fuld bevægelighed af skuldre og arme. Spænderne i siderne sikrer hurtig og let montering samt afmontering. Produceret i et stærkt, komfortabelt, vaskbart materiale. Samtidigt er brystbæltet fremstillet dynamisk, så det stabiliserer kroppen efter bevægelse.

Føj til huskeliste
Bodypoint y-sele

Bodypoint y-sele

Bodypoint Y-sele er en 4 punkts sele, der sikrer en stabil og ergonomisk positionering af bækkenet. Bodypoint y-sele hindrer fremadkip og bagudkip samt fremadskridning, når det er korrekt monteret omkring bækkenet og på kørestolen. Bodypoint y-sele har autospænde, der gør det let at spænde og løsne igen. Y-selerne leveres med monteringsbeslag.

Føj til huskeliste
Leeway bækkensele

Leeway bækkensele

Ergonomisk bækkensele til børn og voksne, som støtter bækkenet og stabiliserer brugeren i kørestolen. Samtidig giver Leeway brugeren mere komfort og bevægelsesfrihed i overkroppen. Justeres og fastgøres med velcro og fire stropper.

Føj til huskeliste
Magnet sele, Easy Travel

Magnet sele, Easy Travel

I samarbejde med Trafikstyrelsen og Ergoterapeuter, er der udviklet og fremstillet denne sele til at fastholde brugeren under transport. Brugeren kan ikke selv åbne selen, idet der anvendes magnetlåse. EasyTravel er udført i praktisk, åndbart og blødt materiale, for at få den optimale komfort.
Bestilles med vertikal eller horisontal bespænding.

Føj til huskeliste
Ankelbespænding, Soft

Ankelbespænding, Soft

Ankelbespændingen giver en stabil støtte og holder fødderne på fodpladerne.
Materiale: Soft (Neopren) med stretchegenskaber.
Ankelbespændingen monteres på forskellige fodstøtter ved
at skrue fæstestropperne i fodpladen.

Føj til huskeliste
Bodypoint Lyskesele

Bodypoint Lyskesele

Lyskeselen fra Bodypoint holder brugeren godt tilbage i stolen og modvirker fremadglidning. Monteres på kørestolsrammen med medfølgende beslag. Selen er vaskbar. Kan afmonteres af brugeren selv.

Føj til huskeliste
Bodypoint bred lægrem

Bodypoint bred lægrem

Brede lægremme fra Bodypoint. Monteres med velcro rundt om forrammen. Lægremmene kan derfor bruges på alle modeller af kørestole.

Føj til huskeliste