Bælter og seler til stabilisering af kroppen

Herunder hører fx systemer til at fastholde eller positionere brugeren i kørestolen.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sittbelt Comfort Pro

Sittbelt Comfort Pro

Sittbelt Comfort Pro er en komfortabel hoftesele. Et hoftebælte kan være mindst lige så vigtigt, som en trykaflastende pude. SittBelt anvendes for at holde bækkenet i rette position, samt modvirke fremadskridning og
dermed unødig højt tryk på halebenet og sædeknoglerne, eller træk i huden.
Tilbydes med forskellige spænder

Føj til huskeliste
Pelvic Cradle

Pelvic Cradle

Den fleksible og ergonomiske justering i rygstykket, støtter og stabiliserer bækkenet. Designet forhindre brugeren i at glide fremad. Egnet til komplekse krops former.

Føj til huskeliste
Ankelbespænding Soft, til badestol

Ankelbespænding Soft, til badestol

Fod- og ankelbespænding leveres i sæt.
Monteres på fodpladen.
Mål rundt om vristen:
str. S 160-240 mm
str. M 220-280 mm
str. L 260-320 mm
Farve: Blå
Fremstillet til bad- & toiletstolen Zitzi CloZitt

Føj til huskeliste
Ankelbespænding Soft Pro med spænde

Ankelbespænding Soft Pro med spænde

Mål rundt om anklen:
Ankelbespænding Pro, spænde str. S (sæt) 14-17 cm
Ankelbespænding Pro, spænde str. M (sæt) 17-20 cm
Ankelbespænding Pro, spænde str. L (sæt) 20-25 cm
Soft Pro er et neoprenlignende materiale med stretch.
Ankelbespænding giver en stabil støtte og holder fødderne på fodpladerne.

Føj til huskeliste
Sittbelt Pro hoftebælte/y-sele

Sittbelt Pro hoftebælte/y-sele

Et hoftebælte/y-sele kan være mindst lige så vigtig som en trykaflastende siddepude. SittBelt med fire fastgørelsespunkter anvendes for at fastholde bækkenet i rette position, samt modvirke fremadskridning og dermed unødig højt tryk på halebenet.

Føj til huskeliste
Antirotationsbælte

Antirotationsbælte

Antirotationsbæltet passer til alle typer brugere og bruges til optimal positionering af bækkenet og støtter og stabiliserer bækkenets stilling.
Antirotationsbæltet tilbydes med forskellige typer spænder og i størrelserne XS-L

Føj til huskeliste
Y-sele/Sittbelt Soft Pro

Y-sele/Sittbelt Soft Pro

Vi har fire forskellige størrelser på vores Sittbelt. Det som adskiller vore bælter er båndbredde, bæltepudestørrelse ogbåndlængde. For at vælge korrekt størrelse til respektive brugere, måler du fra hoftekam til hoftekam.

Føj til huskeliste
H-sele

H-sele

H-selen støtter overkroppen uden at begrænse bevægelsesfriheden. Fordeler trykket over bryst og skulder. Kan lukkes op i siden, ved skulderen eller i midten. Polstring af konturformede neoprenpuder med nylonbetræk. Kan vaskes op til 60 grader. Monteringsbeslag medfølger.

Føj til huskeliste
Sternumsele V-form

Sternumsele V-form

Sternumselen i V-form støtter overkroppen uden at begrænse bevægelsesfriheden. Kan lukkes op i siden eller ved skulderen. Polstring af konturformede neoprenpuder med nylonbetræk giver optimal støtte til positionering. Kan vaskes op til 60oC. Monteringsbeslag medfølger.

Føj til huskeliste
Sternumsele Y-form

Sternumsele Y-form

Sternumselen i Y-form støtter overkroppen uden at begrænse bevægelsesfriheden. Kan lukkes op i siden eller ved skulderen. Polstring af konturformede neoprenpuder med nylonbetræk giver brugeren bedre støtte og pasform. Specielt velegnet til kvinder. Kan vaskes op til 60oC. Monteringsbeslag medfølger.

Føj til huskeliste