Løse bælter og seler til fastholdelse af personer i et sæde

Ikke fastmonterede bespændinger til brug i fx kørestole, badestole, hvilestole.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Fikseringsbælte for lårfiksering

Fikseringsbælte for lårfiksering

For lårfiksering i bl.a sport.
Polstret bælt med metalspænde og velcro lukning.
Bredde: 50/65 mm,

Føj til huskeliste

Rolko Scandinavia ApS
Suensonsvej 2
8600 Silkeborg

Smal rullesele m/velcro (let polstret)

Smal rullesele m/velcro (let polstret)

Smal, letpolstret rullesele med velcro. Ved brug af fiksering er lægelig ordination og godkendelse påkrævet. Vi henviser til psykiatriloven.

Føj til huskeliste
Nylatex bånd

Nylatex bånd

Hudvenligt materiale der både er elastisk på den lange og korte led. Den Påsyede velcro kan fiksere båndet overalt på den blå yderside. Kan benyttes til fiksering af hånd/arm under træning. Båndet er velegnet til at holde benene samlet under cykeltræning for kørestolsbrugere. Sælges i forskellige størrelser og pakninger. Båndet kan vaskes.

Føj til huskeliste

LEMCO Rehab & Fysio ApS
Fabriksvej 3
3000 Helsingør