Lejringspuder til ben og arme

Puder til lejring af kroppens ekstremiteter.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Social- og Boligstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Ergonomisk knæpude

Ergonomisk knæpude

Sov godt med den ergonomiske knæpude, der kan bruges på flere måder og er velegnet hvis du har ondt i ryg og lænd eller bare har svært ved at finde en god hvileposition. - Også velegnet til gravide eller til dig der har gennemgået en knæoperation

Føj til huskeliste
Læg- og knæpude

Læg- og knæpude

Knæpude lavet i viskoseskum som forhinder at knæene støder imod hinanden når man sover. Brug af puden giver også en optimal liggeposition som bl.a. støtter ryggen.
Puden kan foldes ud og istedet bruges til at støtte unden læggen.
Betrækket kan tages af og vaskes

Føj til huskeliste
Knæpude i memory skum

Knæpude i memory skum

Knæpude i Memory Skum med justerbar strop
En knæpude kan hjælpe med at holde god kropsholdning, mens du sover. Kan bl.a. hjælpe ved knæproblemer, hofteproblemer eller smerter i nedre ryg. Med skum af høj kvalitet og en justerbare rem, der holder puden på plads mens du sover, har du et godt udgangspunkt for en god søvn.

Føj til huskeliste
Sp4

Sp4

Specialdesignet skumpude (pack) som understøtter den knæstående stilling hos barnet. Meget overskuelig og præcis træning af hofte og rygkontrol. En virkelig effektiv form for optræning eller grundtræning til mere specialiserede funktioner (gang, aktive forflytninger mm). Meget velegnet til postoperativ træning (hofte og ryg).

Føj til huskeliste
VAKU-Arm

VAKU-Arm

Armstøtte der på stedet kan formes efter brugerens behov. Inklusiv pumpe. Uden betræk.

Føj til huskeliste
VAKU-Ben

VAKU-Ben

Benstøtte der på stedet kan formes efter brugerens behov. Kan også laves med forskydning, såfremt standardmodellen ikke kan tilpasses tilstrækkeligt. Inklusiv pumpe. Uden betræk.

Føj til huskeliste
Elsberg Fodkile

Elsberg Fodkile

70 cm lang og 30 cm bred. Den er 5 cm i den lave ende og 27 cm i den høje. Er afpasset, så den på den ene side er lang nok til at give den rigtige støtte. Fodkilen kan anv. på operationsgange, i Dagkirurgiske afsnit, på skadestuer og på ortopædkirurgiske afdelinger til at elevere fod og ben efter traumer/ frakturer og operationer.

Føj til huskeliste

UniqForm ApS (Medi-Cos ApS)
Baldersbuen 17, st.th.
2640 Hedehusene

Oppustelig pude til ben og ryg

Oppustelig pude til ben og ryg

Terningen der er egnet i sengen, kan pustes op og give forskellige positioner gradvist.
Dette aflaster ryggen og benene, og dermed giver beroligende afslapning.
De tre forskellige sidelængder giver mulighed for bedst mulig tilpasning til den enkelte person.
Farve: Blå

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Hemi-Arm X-Small

Hemi-Arm X-Small

Hemiarm består af 2 puder som er hæftet sammen med velcro. Den nederste pude er firkant formet den øverste pude er buet for tilpasning til abdomen. Formålet er at aflaste armen og mobilisere den ved at ændre pudernes stilling i forhold til hinanden for at undgå kold skulder.

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Venepude

Venepude

Kileformet anatomisk skumpude til hvile af ben ved ryg- eller sideleje. Øger blodcirkulationen i benene. I puden er en justerbar kile, der kan hæve puden trinløst fra 150 mm til 250 mm. Venepuden leveres med et elastisk, hvidt bomuldsbetræk.

Føj til huskeliste

UniqForm ApS (Medi-Cos ApS)
Baldersbuen 17, st.th.
2640 Hedehusene