Lejringspuder til generelle formål

Herunder hører pøller, skråpuder, skråkiler og ryg-/lændestøtter til brug i seng. Skråpuder til anvendelse i stole, se 18 10 06 - 10.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
cm
cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Fossflakes SideSleeper Pude med hvidt bomulds satin betræk

Fossflakes SideSleeper Pude med hvidt bomulds satin betræk

Hvis du hovedsageligt sover på siden, kan Fossflakes SideSleeper give dig ekstra støtte. Puden vil gøre det nemmere for dig at finde en behagelig position - hele natten. Den ergonomiske L-form støtter hoved, skuldre og nakke og hjælper dig at sove i en sund position. Reducerer stræk i nakke og øvre ryg. Holder din rygsøjle i en lige linje.

Føj til huskeliste
Fossflakes Chiropratic pude med hvidt bomulds satin betræk

Fossflakes Chiropratic pude med hvidt bomulds satin betræk

Udviklet af kiropraktorerne Karina og Peter Gyrst så den støtter hovedet og strækker nakken ud til sin naturlige hvilestilling. Er blød og fleksibel og minder om din alm. hovedpude. Støtter både nakke og ryg. Kan både bruges til at sove på siden og ryggen. Våret er i 100 bomuld. Kan maskinvaskes ved 60C og tørretumbles (max 60C).

Føj til huskeliste
Fossflakes Comfort-I Junior med hvidt bomulds satin betræk

Fossflakes Comfort-I Junior med hvidt bomulds satin betræk

Fossflakes Comfort-I Junior kan aflaste muskler og led, og minimere en lang række gener fra generelle smerter og spændinger i kroppen. Brug den som du har lyst, og hvor du har lyst. Effektiv multifunktionel støttepude. Kan aflaste hofter, lænd og ryg. Bevarer sin form og volumen selv efter hyppig brug. Kan maskinvaskes ved 60 C.

Føj til huskeliste
Fossflakes Comfort-I

Fossflakes Comfort-I

Brug Comfort-I som ekstra støtte, når du ligger på siden. Eller brug den som et behageligt alternativ, hvis du i forvejen sover med en pude mellem benene. Når du placerer benet på puden aflastes knæ, hofte og lænd. Placér armen ovenpå puden for at aflaste en træt skulder.

Føj til huskeliste
Favneren

Favneren

Favneren er designet til brug i HS Stolen Omega samt HS Sengen.
Puden placeres med det smalleste stykke bag nakke/skuldre og pudens arme omkranser brugeren rundt om skuldrene, ned langs armene og lukkes foran.

Føj til huskeliste
Comfort U pude

Comfort U pude

Comfort U pude modvirker muskelsmerter, hovedpine eller stivhed i kroppen. Reducerer generne ved muskelspændinger og ledsmerter. En alsidig pude der støtter hele kroppen, så alle muskler og led slapper af. Puden giver mulighed for at strække ud og støtter hele kroppen. Lejringspuden kan også bruges til at holde hævede ben og fødder løftet.

Føj til huskeliste
Chiroform Ankel/Knæpølle

Chiroform Ankel/Knæpølle

kvalitetets Ankel/Knæpølle fra Chiroform, Leveres i sort vinyl, og i en rund eller halvrund udgave.

Føj til huskeliste
Model U-puder

Model U-puder

Lejringspuder til stabilisering af kroppen under træning.
Til børn og voksne.
Fremstillet af 050H polyeterskum beklædt med kunstlæder ( skai ).
Der er monteret velcro på siderne, således af puderne kan samles efter behov.

Føj til huskeliste
Immedian LeanOnMe Kanalsyet pude med betræk

Immedian LeanOnMe Kanalsyet pude med betræk

Den store pude kan placeres under benet/benene, mellem benene eller under læggene for at aflaste hælene. Bruges også som støtte af arm, aflastning af skulderblade og/eller albue. I sideleje kan puden placeres under ryggen eller mellem benene for at beskytte udsatte områder. Puden er med en soft-touch tekstilbetræk og meget hudvenlig.

Føj til huskeliste
U-pude

U-pude

U-puden benyttes til flere formål bl.a. lejring/aflastning af armene, når du ligger i Gyngestolen fra Wellness Nordic. Formålet er at yde optimal støtte og aflastning i skulder/nakke region, så total afslapning opnås. U-pudens længde gør, at den kan støtte fra skulderblad til skulderblad samt skabe ro og tryghed, idet den føles som en omfavnelse.

Føj til huskeliste