Hjælpemidler til af- og påklædning

Hjælpemidler til brug ved af- og påklædning af tøj og sko. Knappe- og fastgørelsesanordninger, se 09 03 48. Materialer og redskaber til mærkning, se 22 29 15.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Easy slide Shoehorn

Skohornet er af emaljeret stål og grebet er fremstillet af gummilignende materiale. Fås i 4 længder

Føj til huskeliste

Plastic skohorn med krog

Håndtaget på dette skohorn er krumt (krog) som giver et komfortabelt greb og kan samtidig bruges til at trække strømper op. Nylon snor giver mulighed for ophængning. Skohorn 41 cm langt.

Føj til huskeliste

Ring Zipper Pull

Lynlåstrækker med stor ring. Sælges i pakke af 3 stk. Veleget til personer med gigt, eller dårligt greb. Ringens størrelse er 2,5 cm Ø

Føj til huskeliste

Strømpepåtager

Strømpepåtager som er nem at anvende. Strømpepåtageren foldes let, hvorefter strømpen kan påføres hælen på den udvendige bue/nedad herefter kan foden placeres i den fremkomne buen, og der trækkes i snorene så strømpen påføres. Kræver brug af begge hænder.

Føj til huskeliste

Strømpepåtager

Strømpepåtager med frott på ydersiden, så strømpen ikke glider af ved påtagning. Er desuden velegnet til påtagning af tynde nylonstrømper. Kan vaskes i hånden.

Føj til huskeliste

Lynlåsgreb

Lynlåsgrebet giver et større greb på glideren på lynlåsen. Monteres ved at trække den ene del gennem lynlåsen, som foldes og presses sammen. Gør brug af lynlås lettere hvis man har nedsat fingerkraft. Ringens størrelse er 2,5 cm Ø. Sælges i pakker a 6 stk.

Føj til huskeliste

Knappekrog med krog til lynlås

Knappekrog med krog til lynlåsKnappekrog med krog til at trække lynlås op/ned med. Grebet er udført i træ. Total længde 23 cm diameter på grebet 19 mmØ.

Føj til huskeliste

Knappekrog med krog til lynlås

Knappekrog med krog til at trække lynlås op/ned med. Grebet er riflet og fremstillet af gummi. Længde på grebet 11 cm, Ø 2,5 cm, totallængde 18 cm.

Føj til huskeliste
Af- og påklædingspind/krog

Af- og påklædingspind/krog

Påklædningspinden er forsynet med en stor krog der gør det lettere ved af- og påklædning. Længde 90 cm. Materiale træskaft med metalkrog. Vægt 170 gram.

Føj til huskeliste

Good Grips Skohorn

Skohorn. Hammerlakeret overflade, ergonomisk greb af termoplastisk gummi (skridsikker). Fås i 3 varianter, hhv. 46 cm, 61 cm og 76 cm.

Føj til huskeliste