Tilbehør til strømpepåtagere og strømpeaftagere

Herunder kun udstyr beregnet til brug sammen med flere forskellige produktserier.

Filtrér på detaljer

Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Hjælpeskinne til Doff N´Donner

Hjælpeskinne til Doff N´Donner

Denne hjælpeskinne henvender sig til brugere, som kan have svært ved at helt ned til sine fødder, og få muffen på foden og rundt om hælen. Det kan være vanskeligt at få foden ind i hjælpeskinnen, hvis der er tale om meget hævede fødder. Vi gør opmærksom på, at anvendelse og brugen af hjælpeskinnen kræver en vis koordineringsevne og oplæring.

Føj til huskeliste
Koblingsbeslag til Socky Strømpepåtager

Koblingsbeslag til Socky Strømpepåtager

Koblingsbeslaget kan anvendes sammen med 2 Socky strømpepåtager i lang udgave. Det anvendes ved påtagning af strømpebusker.

Føj til huskeliste
Doff n´ Donner hjælpeslidske

Doff n´ Donner hjælpeslidske

Til brugere der har problemer med at bukke sig forover, og få muffen over fødderne - kræver træning af bruger for at få fuld udbytte af hjælpemidlet.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N

Koblingsbeslag til Socky strømpepåtager

Koblingsbeslag til Socky strømpepåtager

Koblingsbeslaget anvendes sammen med 2 stk. Socky strømpepåtager, lang ved påtagning af strømpebukser. Materiale: formstøbt plast.

Føj til huskeliste

Etac A/S
Egeskovvej 12
8700 Horsens