Toiletstole med hjul

Toiletstole med hjul, ikke egnet til brusebad.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
kg
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.HCDA Toiletstol

HCDA Toiletstol

HCDA toiletstol komplet med 2-delte benstøtter, polstrede armlæn, ryglæn, plastsæde med skinner til spand, toiletspand med låg samt 4 hjul hvoraf to er med bremse. Brugervægt op til 160 kg.

Føj til huskeliste

MEYRA ApS
Støberivej 1
3660 Stenløse

CareComfort toiletkørestol

CareComfort toiletkørestol

Mobil toiletstol med stål konstruktion som gør den ideal til små turer. Der er monteret bremser på hvert hjul for at øge sikkerheden til når stolen stål stille. Spanden der er monteret under stolen kan udtages bagfra og er udstyret med et lufttæt låg.

Føj til huskeliste