Toilet-badestole med sædetilt

Toiletstole med sædetilt, kan benyttes til både toiletbesøg og brusebad.

Filtrér på detaljer

    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
    
 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
    
    
    
 info
0-9 (IPX0-IPX9) i henhold til standard for kapslingsklasser (IEC 60529)
kg
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
°
°
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Linido mobil bade-/toiletstol, vipbar

Linido mobil bade-/toiletstol, vipbar

Mobil bade-/toiletstol med vipfunktion. Opklappelige ergonomiske armlæn. 4 låsbare 125 mm. rustfrie hjul. Blød HT ryg og lændestøtte. Indstilbar nakkestøtte. Indstilbare, aftagelige fodstøtter. Opklappeligt, aftageligt Pur sæde med hygiejneudskæring. Indstilleligt ophæng til toiletspand eller bækken med diameter fra 30 til 31,5 cm.

Føj til huskeliste

OneMed A/S
P.O. Pedersens Vej 16
8200 Aarhus N

Bekaline-stolen

Bekaline-stolen

Matriale: rustfrit stål. Sæde: højderegulerbart, vipbart fremad og bagud, med eller uden bækkenholder. Sædes kan maskinvaskes. Armlæn: opklappelige og låsbare. Benstøtte: aftagelige, svingbare og højdeindstillelige. Hjul: 125 mm rustfri kuglelejehjul med totalbremse. Leveres også med 24 tommer kørestolshjul og med retnings- og centralbremsesystem.

Føj til huskeliste

Handy Transportvogne A/S - BEKA
Essen 26
6000 Kolding