Toiletsædeløftere

Toiletsæder med indbygget løfteanordning.

Filtrér på detaljer

    
    
kg
cm
cm (± 2 cm)
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Toiletsædeløfter - Svan Care Lift

Toiletsædeløfter - Svan Care Lift

Et populært hjælpemiddel til brugere som har behov for hjælp til forflytning til og fra toilettet. Den batteridrevne toiletsædeløfter kan benyttes både vandret og i en skrå stilling. Toiletsædeløfteren kan klare en brugervægt på op til 160 kilo og kan let monteres på alle almindelige toilettet.

Føj til huskeliste

Mediplast A/S
Marielundvej 46E, 2
2730 Herlev

Toiletsæde løfter - Mountway Solo

Toiletsæde løfter - Mountway Solo

Toiletsæde løfter. Kipper fra 560-620 mm.
Flytbar toiletsæde løfter.
Batteridreven - medfølger 2 stk. batterier og oplader.
Betjenes i armlænet.
Bestilles højre el. venstre hånds betjent.
Mulighed for fjernbetjening.

Føj til huskeliste
TA Toiletforhøjer m/ el-løft

TA Toiletforhøjer m/ el-løft

40 cm trinløst løfteinterval giver bruger øget uafhængighed. Lodret løft modvirker risiko for overbalance ved oprejsning til stående stilling. Opklappelige armlæn letter forflytning til og fra kørestol. Aftagelig håndbetjening med tryk-let knapper og ladestik monteret under armlæn. Ingen montage. Skubbes forfra ind over toiletkummen.

Føj til huskeliste
Elektronisk toiletsæde løfter LiftSeat

Elektronisk toiletsæde løfter LiftSeat

LiftSeat er en sikker og komfortabel elektronisk toilet sædeløfter, som hjælper en borger med at komme på og af toilettet. Den er let at montere uden skruer i gulv og væg og passer til alle typer af toiletter. Kan tilsluttes batteri, hvis ikke 230v og 13 Amp. Kan desuden flyttes ind ved siden af sengen, da vaskbar plastik indsats er inklusiv.

Føj til huskeliste
Aerolet toiletlift

Aerolet toiletlift

Elektronisk toiletsædeløfter med eller uden kip/tilt, kører op til højden man ønsker, hvorefter den køres ned i kummehøjde. Toiletlift fastmonteres på eksisterende toilet og passer til langt de fleste toiletter. Kan også fås i en bariatri model op til 250 kg. Kan specialtilpasses individuelle behov samt integreres med skylletoiletter.

Føj til huskeliste
R2D2 toiletsæde løfter

R2D2 toiletsæde løfter

Flytbar elektronisk toiletsæde løfter, der hjælper op og ned på toilettet, med tilt, der gør det lettere at komme af og på. Kan leveres med Aspen toiletsæde med bidet og tørre funktion (HMI-nr 48298) eller alm sæde. R2D2 er udviklet med sikkerhed og funktionalitet i fokus. Tilter 50 gr i fuld højde . Betjening i støttearm. Tilkøb: fjernbetjening.

Føj til huskeliste

Aspen Bidets - J. Honoré Care ApS
Karetmagervej 19B
7000 Fredericia

Top Løft

Top Løft

Top Løft er udviklet til personer, som har behov for hjælp til at komme af og på toilettet. Top Løft har fleksible armlæn, som kan klappes op og ned efter behov. Dette er en fordel ved sideværts forflytninger. Løfterens kompakte design betyder at den ikke optager ekstra plads i badeværelset. Passer til både væghængte og gulvstående toiletter.

Føj til huskeliste

Aspen Bidets - J. Honoré Care ApS
Karetmagervej 19B
7000 Fredericia