Toiletsædeløftere

Toiletsæder med indbygget løfteanordning.

Filtrér på detaljer

    
    
kg
cm
cm (± 2 cm)
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Toiletsædeløfter - Svan Care Lift

Toiletsædeløfter - Svan Care Lift

Et populært hjælpemiddel til brugere som har behov for hjælp til forflytning til og fra toilettet. Den batteridrevne toiletsædeløfter kan benyttes både vandret og i en skrå stilling. Toiletsædeløfteren kan klare en brugervægt på op til 160 kilo og kan let monteres på alle almindelige toilettet.

Føj til huskeliste

Ropox A/S
Ringstedgade 221
4700 Næstved

Top Løft

Top Løft

Top Løft er udviklet til personer, som har behov for hjælp til at komme af og på toilettet. Top Løft har fleksible armlæn, som kan klappes op og ned efter behov. Dette er en fordel ved sideværts forflytninger. Løfterens kompakte design betyder at den ikke optager ekstra plads i badeværelset. Passer til både væghængte og gulvstående toiletter.

Føj til huskeliste

J. Honoré Care ApS
Karetmagervej 19B
7000 Fredericia

R2D2 toiletsædeløfter

R2D2 toiletsædeløfter

Flytbar elektronisk toiletsædeløfter, der hjælper op og ned på toilettet, med tilt, der gør det lettere at komme af og på. Kan leveres med bidetsæde fra Aspen Bidets eller CareBidets eller alm toiletsæde. R2D2 er udviklet med sikkerhed og funktionalitet i fokus. Tilter 50 gr i fuld højde . Betjening i støttearm. Tilkøb: fjernbetjening.

Føj til huskeliste

J. Honoré Care ApS
Karetmagervej 19B
7000 Fredericia