Toiletpapirtænger

Udstyr til at holde toiletpapir og til at tørre sig.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Easywipe numsetørrer RFM

Easywipe numsetørrer RFM

Designet specielt til at hjælpe brugere, som har vanskeligt ved selv at klare toiletbesøget i forhold til at kunne tørre sig.
Man sætter toiletpapiret fast rundt om numsetørreren, tørrer sig, og derefter trykker man i enden af den og den slipper papiret.
Latexfri.
Længde: 38 cm

Føj til huskeliste

ZiboCare A/S
Præstemarksvej 67, Hatting
8700 Horsens

Easywipe - Numsetørre - Sammenklappelig

Easywipe - Numsetørre - Sammenklappelig

Den kan foldes, så den kun fylder 50 af den oprindelige størrelse. Fordelen ved den kompakte løsning er, at den kan medbringes på rejsen helt diskret i en lomme eller taske. Latex fri. Mål opbevaringsboks: 20 cm lang & 9 cm bred. Rengøring: Rengøres med en blød klud med mildt sæbe. Må ikke ligges i blød.

Føj til huskeliste
Greb til toiletpapir

Greb til toiletpapir

Grebet er særligt velegnet ved f.eks rygsmerter, lammelser eller gigt / svage eller smertende hænder og håndled. Beregnet til brug forfra.
Toiletpapiret rulles rundt om det bløde plastichoved og efter brug fjernes papiret.

Føj til huskeliste
Håndgreb til toiletpapir

Håndgreb til toiletpapir

Toiletbesøg kan være besværligt hvis brugeren har nedsat mobilitet. Men med det smarte håndgreb kan brugeren let vikle papiret rundt om enden, og via det lange skaft let tørre sig selv.

Føj til huskeliste