Hjælpemidler til tracheostomipleje

Hjælpemidler, som anvendes ved vejrtrækning gennem en åbning i luftrøret efter tracheotomi eller laryngektomi. Hjælpemidler til respiration, se 04 03. Hjælpemidler til stemmedannelse, se 22 09.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne beskedDale tracheostomi tube holder

Dale tracheostomi tube holder

Udviklet til at minimere risikoen for tracheostomiens unødvendig bevægelse, som kan medføre utilsigtede konsekvenser såsom seponering eller forskydning af tracheostomien, trakealfistel, trakealstenose eller granulomer i luftvejene.

Føj til huskeliste
Foring til Respirator Slange

Foring til Respirator Slange

Foringen der består af 2 lag microfiber omsluttende et isolerende lag Meida lynes på slangen foringen giver slangen et mere neutralt udseende.
Hvis indåndingsluften befugtes har den isolerende slange den fordel at fugten ikke når at kondenserer inden den indåndes dette er en fordel der er vigtig hvis respiratoren benyttes i et køligt soveværelse.

Føj til huskeliste

Handy Wear Ikast ApS
Gl. Frijsenborgvej 45
8450 Hammel

Betræk til respiratorslanger (til brug ved tracheostomi/trachotomi)

Betræk til respiratorslanger (til brug ved tracheostomi/trachotomi)

Æstetisk betræk til respiratorslanger udført i sort pilotnylon. Beskytter slangen. Vaskbart.
Nemt at montere. Glat materiale for at undgå gnidningsmodstand. Sidder behageligt under tøjet.
Produktet produceres individuelt. Oplys slangens længde samt omkreds eller diameter. Pris 2 kr. pr. løbende cm. Mindstepris dog 200 kr.

Føj til huskeliste