Fikseringstrusser i net til kvinder og mænd

Tætsiddende unisex nettrusser til fiksering af kropsbårne urinabsorberende hjælpemidler.

Filtrér på detaljer

    
°C
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Fikseringstrusse, ABENA Abri-Fix One Super

Fikseringstrusse, ABENA Abri-Fix One Super

Abri-Fix One Super er en unisex netfikseringstrusse i onesize. Det er en økonomisk omkostningseffektiv model til flergangsbrug. Netstrikketeknologien er baseret på kædestrikning: En metode, hvor garnet strikkes i zig-zag-masker i materialets længderetning.

Føj til huskeliste
Fikseringstrusse, ABENA Abri-Fix Pants

Fikseringstrusse, ABENA Abri-Fix Pants

Abri-Fix fikseringstrusse har en klassisk strømpebukskonstruktion og er fremstillet af blødt og behageligt materiale. Det tynde og meget elastiske materiale giver sikker fiksering af mindre bind hos personer med fuld mobilitet. Fikseringstrussen giver også god støtte til bleer hos personer med lav mobilitet.

Føj til huskeliste
Fikseringstrusse, ABENA Abri-Fix Net

Fikseringstrusse, ABENA Abri-Fix Net

Abri-Fix Net er en tynd unisex netfikseringstrusse til flergangsbrug. Netstrikketeknologien er baseret på kædestrikning: En metode, hvor garnet strikkes i zig-zag-masker i materialets længderetning. Abri-Fix Net er forsynet med horisontale stabiliserende zoner, der er ideelle til også at holde bind/bleer sikkert på plads.

Føj til huskeliste
TENA Fixeringstrusse

TENA Fixeringstrusse

Fixeringstrusse til at fixere ble eller bind. Brede elastikker i taljen og rundt om lårene gør, at buksen sidder sikkert til uden at genere.
Holder til cirka 100 vaske ved 60-95 grader. Kan tørretumbles.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Pantifix med kort ben

Pantifix med kort ben

Pantifix med kort ben, til blebrugere,
Ekstra høj model, med materiale af bomuld/elastan der gør at trussen sidder tæt og holder bleen på plads.

Føj til huskeliste

Max Mortensen & Co. Aps
KILDEMOSEVEJ 13
5000 Odense C