Badestole uden hjul

Badestole uden hjul og med fastmonteret ryglæn. Med eller uden armlæn.

Filtrér på detaljer

 info
Produkter til børn skal overholde særlige sikkerhedskrav, som fx fremgår af udvalgte standarder. Det er forhandleren af produktet som har anført, at produktet er udviklet til børn. Socialstyrelsen påtager sig intet ansvar i forhold til denne vurdering.
    
    
    
    
kg
cm
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
cm (± 2 cm)
kg
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.Badestol med ryg- og armlæn, kan foldes sammen

Badestol med ryg- og armlæn, kan foldes sammen

Badestol med stel i hvidmalet aluminium. Stolen har både ryg- og armlæn, samt et håndtag i ryglænet. Sædet har huller, som vandet kan løbe igennem. Samtidigt har det en særlig overflade, som er skridsikker, og som ikke føles kold. Benene er højdejusterbare fra 45 til 53 cm. Stolen kan foldes sammen. I foldet tilstand fylder den 93 x 47 x 14 cm.

Føj til huskeliste
Foldbar badestol - hvid

Foldbar badestol - hvid

Badestol der er fremstillet i pulverlakeret aluminium med sæde og ryglæn i formstøbt hvid plast. Højden samt sædets hældning kan indstilles efter behov. I sædet er der hygierjneudskæring, så vandet løber væk. Badestolen kan foldes sammen under transport eller når den ikke er i brug, og fylder derved meget lidt under opbevaring.

Føj til huskeliste
Kate

Kate

Kate er en badeværelsesbænk med en overførselsfunktion. Justerbar i højden for at gøre den kompatibel med de fleste badekar på markedet. Komplet med armlæn og ryglæn og gummiender for forbedret stabilitet.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Aquatec Sorrento

Aquatec Sorrento

Aquatec Sorrento er badestolen til den kræsne forbruger. Den specialdesignede siddeflade tilbyder maksimal komfort og som noget helt unikt, er den forsynet med Soft Touch Surface, der giver optimal sikkerhed i badesituationen. Sorrento har foldbare ben, således den let og ubesværet kan tages med på rejsen eller i bilen.

Føj til huskeliste
XXL Rehab Clean

XXL Rehab Clean

XXL Rehab Clean er en kombinationsstol med toilet åbning. Når sædet fjernes bliver stolen til en toiletstol.
XXL Rehab Clean er designet til at give bariatriske brugere en god siddekomfort og en let ind- og udstigning af stolen uden at blive klemt. Findes i to størrelser.
Brugervægt op til 325 Kg.

Føj til huskeliste
Aqua Foldbar badestol

Aqua Foldbar badestol

Kan klappes sammen ved transport og når den ikke er i brug. Højden indstilles vha. teleskopben, Sædets hældning kan indstilles. Fremstillet i lakeret aluminium med formstøbt plastsæde med hygiejneudskæring.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

Foldbar badestol - fritstående

Foldbar badestol - fritstående

Smart fritstående badestol, som kan foldes sammen. Badestolen henvender sig til dig, som har behov for at sætte sig, når du tager bad. Hvis der er flere personer i bopælen, kan det være en fordel, at badestolen kan slås sammen, så den ikke fylder så meget. En anden fordel er, at du kan tage den bag i bilen med på turen eller ferier.

Føj til huskeliste
Melbourne

Melbourne

Melbourne kombinerer brugervenlighed og funktionelt design. Alle sæder er udstyret med et specielt anti-glidende øverste lag, der giver ekstra sikkerhed. Fuldført med ryglæn og højdejusterbare ben. Fås i to forskellige farver.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Lilly brustol

Lilly brustol

Brugervenlighed i kombination med funktionelt design. Udstyret med et specielt anti-glidende øverste lag, der giver ekstra sikkerhed. Benene kan justeres i højden, så de passer til din kropslængde. Leveres komplet med et forudformet ryglæn og er let tilgængeligt i to forskellige farver.

Føj til huskeliste

CuraTec Nordic
Lautruphøj 5
2750 Ballerup

Badestol Wave standard

Badestol Wave standard

Badestolen fås i 3 str. Den er sammenklappelig og kan indstilles fra plan til 90 grader, uden brug af værktøj. Dette kan også ske med barnet i stolen. Den leveres med hovedstøtte og bryst/hofte og ben stropper. Kan anvendes i klorvand og på stranden. Alle 3 str. kan anvendes på understel med og uden hjul, samt forflytningsunderstel til badekar.

Føj til huskeliste

Bjørn Nielsen Rehab & Hospitalsartikler A/S
Sønderbyen 7
9510 Arden