Håndvaske

Stationære eller flytbare vandfade som bruges i forbindelse med vask af kroppen.

Filtrér på detaljer

cm
cm
kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.MATRIX Angle

MATRIX Angle

MATRIX Angle har en usædvanlig svungen front. Velegnet til at montere i hjørner, og laves både som højre- og venstrevendt. Vasken er også velegnet til at montere langs en væg, især hvis pladsen er trang. De lange integrerede håndgreb giver maximal sikkerhed og støtte til bruger i kørestol der vil op og stå. Vasken har integreret drypbakke i front.

Føj til huskeliste
MATRIX Large

MATRIX Large

MATRIX Large vasken har fire integrerede håndgreb: To i siderne og to foran. Selve vaskebassinet har lineær hældning ned mod vaskehullet, hvilket giver et elegant udtryk samtidig med, at vasken hurtigt tømmes for vand. Da vasken er relativt flad, er det muligt for en bruger i kørestol at køre helt ind under den for at komme behageligt tæt på hanen.

Føj til huskeliste
MATRIX Small

MATRIX Small

MATRIX Small vasken har to integrerede håndgreb på fronten. De to håndgreb kan bruges som støtte, når man skal op at stå ved vasken eller dreje sig rundt i en kørestol. Vasken er lav i dybden og giver plads nok til, at en kørestolsbruger kan køre helt ind under vasken og komme til hanen uden besvær. Håndgrebene kan fungere som håndklædeholdere.

Føj til huskeliste
Håndvask, ergonomisk formet

Håndvask, ergonomisk formet

Ergonomisk formet fladbundet håndvask. Forkanten - med den indadgående bue - stabiliserer en stående såvel som en siddende bruger. De afrundede kanter er gode at støtte sig til. For den siddende bruger giver hjørnernes design plads og støtte til albuerne i vasken og den flade bund giver plads til benene.

Føj til huskeliste
MATRIX Square med sikkerhedsstop

MATRIX Square med sikkerhedsstop

MATRIX Square vaskene er beregnet til montering på MATRIX vaskophæng med skjulte installationer og el-motor. De har god aflægningsplads, sikkerhedsstopfunktion og betjeningsknapper på forsiden. Vaskene har drypbakke, der forhindrer vand i at løbe ned på brugeren, samt hulkel, der forhindrer vand i at løbe bag ved vasken.

Føj til huskeliste
MATRIX Medium med betjeningsknapper

MATRIX Medium med betjeningsknapper

MATRIX Medium vaskene er beregnet til montering på MATRIX vaskophæng med skjulte installationer og el-motor. De har god aflægningsplads og to integrerede håndgreb i fronten. Vaskene har med drypbakke, der forhindrer vand i at løbe ned på brugeren, og med hulkel, der forhindrer vand i at løbe bag ved eller ud over siderne af vasken.

Føj til huskeliste
MATRIX Medium

MATRIX Medium

MATRIX Medium vaskene er beregnet til montering på MATRIX vaskophæng med skjulte installationer og manuel betjening. De har god aflægningsplads og to integrerede håndgreb i fronten. Vaskene har med drypbakke, der forhindrer vand i at løbe ned på brugeren, og med hulkel, der forhindrer vand i at løbe bag ved eller ud over siderne af vasken.

Føj til huskeliste
MATRIX New Curve

MATRIX New Curve

MATRIX New Curve er en nyfortolkning af de traditionelle MATRIX Curve håndvaske. Foruden den ergonomiske indadbuede forkant giver disse vaske god støtte til underarmene med de brede let nedadskrånende sider.

Føj til huskeliste
Ropox SlimLine Vask Complete Electric

Ropox SlimLine Vask Complete Electric

Ropox SlimLine vask med elektrisk højdeindstilling 70-100 cm.
Betjening er placeret på uniten. Leveres inkl. spejl, et-grebs blandingsbatteri, fleksibel vand- og afløbskit samt installationsafdækning.
Fås med en lige supportvask samt hospitalsvask.

Føj til huskeliste

Ropox A/S
Ringstedgade 221
4700 Næstved

Ropox Support Vask

Ropox Support Vask

Vasken fås som fast eller højderegulerbar (man. eller elek.) og er ideel til flere brugere med individuelle behov. Den har integreret støttehåndtag der giver øget tryghed og sikkerhed på badeværelset. Tilbehør: Dækkappe som skjuler installationer. Fås som venstre eller højre samt med sideforskydning. Fås som complete model som indeholder alt.

Føj til huskeliste

Ropox A/S
Ringstedgade 221
4700 Næstved