Andre hjælpemidler til seksuel habilitering og rehabilitering

Filtrér på detaljer

kr. 
Nulstil
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Socialstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Socialstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.OhNut painbuffer ved smerter under samleje

OhNut painbuffer ved smerter under samleje

OhNut painbuffer er et seksuelt hjælpemiddel til kvinder, der lider af smerter under samleje. Painbufferen sættes ved roden af penis eller vibrator, hvor den virker som stopklods, så der ikke bliver en dybere penetrering end ønsket. Produktet kan tilpasses, så dybden passer til den enkelte kvinde og til det stadie hun er nået til.

Føj til huskeliste

Else O Sygeplejerske og specialist i sexologisk rådgivning
Nordtoft 32
9000 Aalborg

IntimateRider dynamisk stol for seksuel mobilitet

IntimateRider dynamisk stol for seksuel mobilitet

Minder om instruktørstol, foldes nemt sammen og optager da minimalt plads. Stolen er stabil og designet til at skabe mobilitet, der hvor brugeren grundet sygdom eller handicap er besværet i at være aktiv under den seksuelle akt. Med minimal fysisk indsats (med overkrop) skabes en glidende samleje-bevægelse (i underkrop) vha. patenteret teknologi.

Føj til huskeliste

Helle Koldsø. Specialist i sexologisk rådgivning
Vesterlundvej 94, Thyregod
7323 Give