Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Mini Master Velour

Mini Master Velour

Polstret forflytningsstrop med fleksible plader, som anvendes til forflytning af bruger fx højere op i seng, fra seng til stol eller lignende. Forlænger hjælpers rækkevidde og sikrer en god arbejdsstilling.
Har 2 ergonomiske håndtag i hver side.

Føj til huskeliste
Master Bed Grip Sengebånd

Master Bed Grip Sengebånd

Master Bed Grip er forskellige sengebånd, der kan anvendes af brugeren, der har funktion i overkrop og arme. Master Bed Grip kan benyttes i forbindelse med forflytninger fra seng til kørestol, sætte sig op i seng og til at rejse sig fra siddende til stående. Øger brugers rækkeafstand og aktivitetsmuligheder.
Vaskes ved 40 C

Føj til huskeliste
Turn Master Justerbar drejepude

Turn Master Justerbar drejepude

Turn Master består af en polstret drejepude, der vha. burrebånd nemt kan reguleres. Kan både dreje rundt og til siderne. Turn Master nedsætter friktion under bruger ifb. med forflytninger i stol, ind i seng samt højere op i seng og ved ind og ud af bilsæde. Drejepuden er nem at placere samt fjerne igen under liggende bruger.

Føj til huskeliste
Antaras

Antaras

Håndcykel med lavt tyngdepunkt, høj styrke og lav vægt - og dermed suveræne køreegenskaber. Ergonomisk rygstøtte giver brugere med begrænset balance den nødvendige støtte. Med justerbar sædedybde og rygvinkel, et letbetjent gearsystem med 30 gear og et effektivt bremsesystem. Fås som indstillelig motionscykel og som skræddersyet elitecykel.

Føj til huskeliste
Madrascover ILF (Integreret Låsefunktion)

Madrascover ILF (Integreret Låsefunktion)

Madrascover ILF monteres rundt om sengemadrassen vha. burrebånd. Låseflapperne er fremstillet i specialudviklet nylon med glideegenskaber og kan nemt løsnes og låse det ovenpå liggende vendelagen, så det ikke kan glide. På begge sider af madrascoveret er der 10 cm elastisk nonslip.
Vaskes ved 60 C.

Føj til huskeliste
Madrascover ST

Madrascover ST

Madrascover ST monteres rundt om sengemadrassen vha. burrebånd. Er fremstillet i specialudviklet nylon med glideegenskaber. Coveret anvendes under Master Turner Vendelagner og kan ikke låse vendelagnet.
I begge sider af madrascoveret er der 10 cm elastisk nonslip.
Vaskes ved 85 C.

Føj til huskeliste
Madrascover Exchange 2 eller 3

Madrascover Exchange 2 eller 3

Madrascover udviklet til vekseltryksmadrasser og anvendes med master care vendesystemer
-Faconsyet kuvertlagen
-Montering omkring sengemadrassens 4 hjørner
-10 cm antiskrid i begge sider
-Åbninger til luftslanger og CPR
-Vaskes ved 60 grader
Vælg:
-Model efter borges behov (antal glideflapper)
-Størrelse efter madrassens mål

Føj til huskeliste
EasySlide

EasySlide

Polstret glidemadras med overside af bomuld. Anvendes til overflytninger mellem seng/båre og røntgenbord, operationsbord, behandlingsleje eller badebåre samt til vending på operationsbord fra mave til ryg, hvor speciel forsigtighed kræves. Med EasySlide bliver forflytningen enkel og skånsom både for hjælper og bruger.

Føj til huskeliste
Overdel gangbord - Dolomite Alpha

Overdel gangbord - Dolomite Alpha

Overdel til Alpha artritis rollatorerne, så det bliver til et gangbord.

Føj til huskeliste
Bomi Tricykel gear med hjælpemotor

Bomi Tricykel gear med hjælpemotor

Hjælpemotoren giver brugeren ekstra kræfter og øger hastigheden, hjælper ved igangsætning samt i modvind og kuperet terræn.
Denne cykel er ifølge færdselsloven en cykel med elektrisk hjælpemotor. Hastigheden med motor er begrænset til 24,8 km/t.
Lav indstigningshøjde 20 cm

Føj til huskeliste

Faaborg Rehab Technic ApS
Smedemestervej 9
5600 Faaborg