Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



BACH 27 HC - A85, 15 km/t

BACH 27 HC - A85, 15 km/t

4-hjulet kabinescooter af høj kvalitet, som egner sig specielt godt til folk med handicap eller funktionsnedsættelse.
- Høj sikkerhed og stabilitet
- Max 15 km/t
- Godkendt til 1 person
- Intet krav om kørekort
- Lukket, tør og opvarmet kabine
- Automatgear
- Fodbremse og gaspedal
- Mulighed for yderligere ekstraudstyr og tilpasning efter behov

Føj til huskeliste

Assp - Danish Electric Vehicles A/S - KABINESCOOTER.DK
Lupinvej 5
9500 Hobro

Balder Finesse 380, (tiltfunktion)

Balder Finesse 380, (tiltfunktion)

Balder Finesse er en forhjulstrukken el-kørestol som er meget smidig, at manøvrere med hurtigt sædehejs. Den har mange indstillingsmuligheder af bl.a. sædeenhed. Kipbar sædeenhed - 15/45, tå og ligge funktion, el-indstilling af ryglæn, elektrisk vinkel- og længdejusterbare fodstøtter.
Crashtestet og testet iht. ISO/DIS7176/19.

Føj til huskeliste
Endeløst glidelagen

Endeløst glidelagen

Glidelagenet består af 2 lag stof der er syet sammen i siderne, så de danner et rør. Stoffet har lav friktion, så lagene frit kan glide over hinanden. Glidelagen gør det lettere at vende sig i sengen og kan anbefales til alle med nedsat bevægelighed.

Føj til huskeliste
Transferbræt af PVC

Transferbræt af PVC

Transferbræt af kraftig PVC plastik, der er godkendt til at bære op til 130 kg. Brættet letter flytning af patienter fra eksempelvis kørestol til seng, og er godkendt til flytninger på op til 20 afstand. I den ene side er der et håndtag, så brættet lettere kan løftes.

Føj til huskeliste
Transferbræt af polypropylen

Transferbræt af polypropylen

Transferbræt gør det lettere at forflytte patienten fra f.eks. kørestol til seng. Brættet kan bære op til 100 kg, og er godkent til flytninger på op til 20 cm afstand mellem de to enheder man flytter imellem. Transferbrættet er lavet i kraftig hvid polypropylen, og fås med 2 bredder: 65 cm og 80 cm.

Føj til huskeliste
Tiger rollator med underarmsstøtter

Tiger rollator med underarmsstøtter

Tiger artritis rollatoren er specielt designet til indendørs brug. Den har en letvægts aluminiums ramme, samt store letløbende hjul der gør den let at manøvrere. Rollatoren har bløde, komfortable armlæn der kan højdeindstilles. For enden af håndtagene sidder der bremsehåndtag, som kan indstilles i dybde, vinkel og højde.

Føj til huskeliste
Eloflex F

Eloflex F

Eloflex F sammenklappelig letvægt elektrisk kørestol. Dette er en videreudvikling af vores Eloflex L-Plus model. Forbedret med ny fodstøtte, indstilleligt ryglæn som er afrundet for bedre ergonomi. Denne stol har brugervægt op til 120 kg og er fleksibel og slidstærk.

Føj til huskeliste

Eloflex.dk
Ullerød Banevej 2
2980 Kokkedal

Leopard rollator

Leopard rollator

Leopard letvægtsrollator har en aluminiumsramme.
Den foldes let sammen sideværts og sammenfoldet fylder den minimalt.
Rollatoren leveres som udgangspunkt i grå - uden rygbælte og stokkeholder - men vi tilbyder nedenstående modeller inkl. rygbælte og stokkeholder:
312300 Leopard grøn
312301 Leopard rød
312304 Leopard grå
312309 Leopard blå

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg

TrustCare Lets Go Rollator

TrustCare Lets Go Rollator

TrustCare Lets Go er en fleksibel indendørs rollator i et letvægts design. Dens kompakte størrelse gør den nem at bruge selv i små rum som eksempelvis badeværelser. Lets Go er udstyret med en aftagelig bakke på 35x42 cm. og findes i tre farvekombinationer: Træ/alu, rød/sort og aluminiums udgave.

Føj til huskeliste

Senior24.dk
Herthavej 13 B
2920 Charlottenlund

Follo Stabilis Eva Walker 109 Elektrisk

Follo Stabilis Eva Walker 109 Elektrisk

Follo Stabilis Walker 109 serien er en komplet serie af kvalitets gåborde, som lægger vægt på stabilitet og sikkerhed, og som sikrer brugeren en mere sikker og stabil gang.
Leveres med komfortable runde håndtag og polstrede puder. Højdereguleresvia enhåndbetjening.

Føj til huskeliste