Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



STARFIGHT NXT

STARFIGHT NXT

STARFIGHT NXT er produkt fra Britax-Römer som er modificeret og videreudviklet af tyske firma Hernik.
Fremad rettet autostol tiltænkt til mindre børn dog med mulighed at tilkøbe og efter montere et forstørrelsesæt når barnet vokser sig støre.
5-punkt sele med i standard konfiguration.
9-36 kg.
Bredt tilbehørsprogram i højeste kvalitet.

Føj til huskeliste
Bure Gåbord

Bure Gåbord

Bure Gåbord hjælper brugeren til en sikker og mere stabil gang. Bordet har et design og en kvalitet med fokus på stabilitet og sikkerhed til gavn for bruger og plejer.

Føj til huskeliste
Bure Gåbord

Bure Gåbord

Bure Gåbord hjælper brugeren til en sikker og mere stabil gang. Bordet har et design og kvalitet med fokus på stabilitet og sikkerhed til gavn for bruger og plejer.

Føj til huskeliste
GTM Junior

GTM Junior

Børnekørestol der dækker behovene for barn samt forældre og den er let og nem at håndtere. Junior laves individuelt for at opnå en god siddestilling og så barnet kan køre stolen så let som muligt. Design med forhjul placeret foran fodstøtten, gør stolen meget stabil og sikker for barnet. Stolen kan forlænges og gøres bredere for længst mulig brug.

Føj til huskeliste
Engangs horisonalt løftesejl

Engangs horisonalt løftesejl

Dette engangssejl er velegnet, hvor der kræves en høj hygiejnestandard, og hvor der er risiko for smitte og infektion.
Bruges sammen med Guldmann Planløftebøjle (28456/28466) i forbindelse med løft og forflytning af den sengeliggende bruger.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Panthera S3 Swing Kort

Panthera S3 Swing Kort

Panthera S3 Swing Kort er 5 cm kortere end S3 Swing. Den har en stabil, fast letvægtsramme i krommolybdæn-stål og vægt startende fra 4,4 kg. Den er designet så du let kan tage benstøtterne af, svinge den ene eller dem begge ud til siden, for at gå stolen frem, samt skabe plads ved forflytning.

Føj til huskeliste
Panthera S3 Swing

Panthera S3 Swing

Panthera S3 Swing har en stabil, fast letvægtsramme i krommolybdæn-stål og vægt startende fra 4,4 kg. Den er designet så du let kan tage benstøtterne af, svinge den ene eller dem begge ud til siden, for at gå stolen frem, samt skabe plads ved forflytning. Den findes også i en kort og en lang variant.

Føj til huskeliste
GTM GTM1

GTM GTM1

GTM1 er en klassisk udseende stol, der er let og stærk. Stolen laves til brugere op til 120 kg, fra 30cm til 52cm bred. Alle stole bygges tilpasset den enkelte brugers behov og med de mange justerings- og valgmuligheder kan de fleste behov dækkes og prisen kan holdes blandt markedets laveste for brugertilpassede letvægts- og aktivkørestole.

Føj til huskeliste
GTM Mustang

GTM Mustang

Mustang er en letvægtskørestol til den aktive bruger, som bygges til brugerens mål. Stolen har flere justeringsmulighed. Den lette åbne ramme med sammenklappelig ryg og aftagelige hjul, gør at stolen ikke fylder meget under transport og den er let at løfte ind i og ud af bilen. Mustang kan leveres med masser af individuelt udstyr og tilbehør.

Føj til huskeliste
Sit-On Comfort High Hygiene

Sit-On Comfort High Hygiene

Hygiejnesejl med åben bund, der kan anvendes ved forflytning i forbindelse med hygiejneopgaver eller toiletbesøg. Udformning af sejlet forhindrer lårben mod indadrotation under løft. Ekstra komfort på grund af Spacer-materiale. Materialet mindsker varmeudvikling mellem krop og sejl. Sejlstykke mellem lår hindrer at lår/knæ gnubber mod hinanden.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N