Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Arjo, Tenor bariatrisk gulvlift

Arjo, Tenor bariatrisk gulvlift

Tenor liften er en effektiv løsning til forflytning og positionering af overvægtige plejemodtagere. Kombinationen af 4-punkts bøjlens lange afstand mellem skulderhæftepunkterne samt den forlængede stang sikrer, at plejemodtageren forflyttes bekvemt og om nødvendigt kan roteres op til 360 grader for at opnå adgang til en seng, stol eller kørestol.

Føj til huskeliste

MiniGlide/EasyGlide

Anvendes til forflytninger mellem kørestol og seng, toilet, bilsæde osv. Især god ved højdeforskelle eller til at mindske afstand. Tovejs non-slip på undersiden gør den ekstra sikker. Nem at fjerne efter forflytninger. Max brugervægt 135 kg.

Føj til huskeliste
Arjo, Miranti badeliftleje

Arjo, Miranti badeliftleje

Elektrisk højdejusterbart badeliftleje med el drevet ryglæn. Ryg læn og benstøtte kan ombyttes. Forflytter direkte fra liggende i seng til badkar, hvor lejet kan nedsænkes. Særlig centralbremse idet liftlejet kommer til at stå på 4 ben. Sikkerhedsbøjle. Leveres med 2 batterier, 1 lader, nakkepude og hoftepude.

Føj til huskeliste
Arjo, Alenti hygiejneliftstol

Arjo, Alenti hygiejneliftstol

Hygiejneliftstol som gør det nemt at forflytte en plejemodtager fra sengen eller stolen direkte til badeværelset uden manuelle løft. Alenti kan integreres med alle vore hæve-/sænke badekar og kan også bruges som bruse og toiletstol.
Alenti kan være til stor hjælp når plejemodtageren skal vejes, da den kan forsynes med indbygget vægt.

Føj til huskeliste
Arjo, Calypso Hygiejneliftstol

Arjo, Calypso Hygiejneliftstol

Calypso giver et lodret løft uden kip af sæde og ryg. Virker som en løftesølje med sædeenhed, der kan spejlvendes. Formstøbt polyurethansæde. Foldbart ryglæn og foldbare håndstøtter. Leveres med sikkerhedssele. Tilbehør: bækken og personvægt.

Føj til huskeliste

TurnTable - Polstret drejeskive

Drejeskive i blødt materiale, som anvendes ved siddende forflytning ind og ud af seng eller bil. TurnTable er enkel at anvende og placeres på sengenkanten eller bilsædet.

Føj til huskeliste

Stretcher sejl

StretcherSling er et sejl, der sammen med StrecherBar ophængsbøjle anvendes til at udføre horisontale løft. StrecherSling er udformettil at forflytte brugere i liggende stilling. Sejlet har 5 ophængsstropper på hver side, hvilket giver brugeren en jævn fordelt støtte under hele kroppen.

Føj til huskeliste

Basic helsejl

Basic helsejl er et løftesejl, som giver brugeren støtte under benene og op til skuldrene.
Basic helsejl er udformet til at tilgodese de mest almindelige løftesituationer, når brugeren har nedsat stabilitet i overkroppen, men god hoved-stabilitet.
Findes i to serier en standard af polyester og en sit-on i polyesternet i størrelserne X-S til X-L

Føj til huskeliste

Stok-/krykholder

Holder, der passer til stokke/krykker med diameter 20-30 mm. Fås til montering på væg eller rollator.

Føj til huskeliste

HMN a/s
Midtager 22
2605 Brøndby

BACH Delux 26 - 3 hjulet elektrisk kabinescooter

BACH Delux 26 - 3 hjulet elektrisk kabinescooter

Elektrisk kabinescooter indregistreret som (lille knallert) Må føres af personer på 15år med knallert kørekort og personer over 18år uden kørekort.
Stor rummelig kabine og store side døre som gør denne BACH kabinescooter idel til ældre og ganebesværet samt forskellige handicap.
Bestil en afprøvning og få afdækket køretøjets muligheder allerede nu.

Føj til huskeliste

Assp - Danish Electric Vehicles A/S - KABINESCOOTER.DK
Lupinvej 5
9500 Hobro