Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Karma 737 el-scooter, børnemodel

Karma 737 el-scooter, børnemodel

Den perfekte allround-model el-scooter til både land og by. Stabil, velkørende og lydsvag. Leveres inkl. frontkurv, sidespejle og skoletaskestativ bag på el-scooteren. Styrhøjden kan tilpasses barnets højde. Fodpladeforhøjer er tilkøb, der kan leveres som fast eller justerbar fodpladeforhøjer.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

VELA Meywalk 4 Micro

VELA Meywalk 4 Micro

VELA Meywalk 4 Micro er lettere, smallere, kortere og ideel til de helt små børn.
- Pulverlakeret alu/stål stel
- 4 drejelige hjul
- Justerbar fjedreophængt sæde m/kropsstøtte
- Justerbar sæde/skridt højde 25-45 cm
- Kropsringshøjde 52-65 cm
- Belastning op til 60 kg
- Vægt uden tilbehør 13 kg.
- Kunstlæder sæde
- Massive gummidæk
- Farve sort

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

BionX cykel eftermonteringssystem

BionX cykel eftermonteringssystem

BionX er en serie af systemer til eftermontering på almindelige og special cykler, så de herefter er at betragte som elcykler. Systemet måler kontinuerligt på brugerens kraftfordeling og tilpasser hjælpen herefter. Systemet er stærkt, lydløst og har lang rækkevidde. Motoren er placeret i baghjulet.

Føj til huskeliste
Handybar

Handybar

Letter ind- og udstigning af biler. Placeres i dørkarmens låsebøjle på bilen. Kan anvendes til de fleste bilmodeller og i begge sider af bilen. Alternativ anv. som nødhammer og seleskærer. Låsebøjlen skal være fastskruet med min. 2 skruer i dørkarmen på bilen. Hvis der er monteret sensorer og lign. ifm. låsebøjlen, frarådes brug af Handybar.

Føj til huskeliste

Seniorshop ApS
Søborg Hovedgade 44
2860 Søborg

Trionic Veloped Off road Rollator - Terrængående

Trionic Veloped Off road Rollator - Terrængående

Trionic Veloped Off-road Rollator giver dig mulighed for at leve et aktivt liv i naturen og i byen. Trionic klarer nemt kantsten, trærødder, sne. Trionic Veloped fås som std. i Sport-modellen og i str. M (din højde 150-188 cm) og str. L (din højde 185-205 cm). De øvrige modeller Tour, Trek, Golf og Jagt har forskelligt udstyr, alt efter dit behov.

Føj til huskeliste
VELA Meywalk 4

VELA Meywalk 4

VELA Meywalk4 giver brugeren friere bevægelse og øget livskvalitet i form af mulighed for aktivt at kunne deltage i alm. aktiviteter og vælge til og fra på eget initiativ. Meywalk 4 har et fjedrene stel, som stimulerer og udvikler brugerens muskler ved gang. Er også velegnet til brugere med mentale handicap og motiverende og udvikler bevægelse.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Lindebjerg Kørestol ES-400

Lindebjerg Kørestol ES-400

Rigtig lækker kaptain sæde med nakkestøtte og justerebare armlæn. Regulerbar hastighed til max. 6 km/t. Virkelig manøvredygtig. Perfekt til både inde og udendørs kørsel. Stolen manureres med et joystik der let betjenes med bare 1 finger. Leveres komlet med oplader. Joystik kan monteres på både højre og venstre side. ES-400 leveres i grå.

Føj til huskeliste

Lindebjerg A/S
Stensgårdvej 14
5500 Middelfart

3-18 2-hjulet special cykel med støttehjul

3-18 2-hjulet special cykel med støttehjul

3-18 special cyklen med støttehjul, som indstilles efter brugervægt, hvilket giver stor stabilitet. Fås fra 12-26. Lav indstignings-højde. T-stang sæde. Styret kan vinkles til oprejst stilling for bedre tråd. Let betjent parkerings-bremse. Gearskift med trykknap. Svingspærre. Støttehjul kan afmonteres. Stort funktionelt tilbehørs program.

Føj til huskeliste

Medema A/S, Herning-Køge
Enggårdvej 7, Snejbjerg
7400 Herning

Netti III Elektrisk

Netti III Elektrisk

Stolen leveres med 24 drivhjul med quick-release, 7 fastbane forhjul med quick-release. Trinløs elstyret justerbar ryg, stropryg med UNO rygpude. elstyret sædetilt. Elstyret eleverbare benstøtter incl. lægpuder og vinkeljusterbare fodplader, højdejusterbare armlæn samt UNO sædepude, skubbehåndtag og komfortsiddeplade.
Max. brugervægt 145 kg.

Føj til huskeliste
Netti III XHD

Netti III XHD

Netti III XHD er godkendt til en max brugervægt på 200 kg. Kørestolen leveres med 24 drivhjul med quick-release, 8 flexel forhjul med quick-release, trinløs justerbar ryglæn med stropryg og VB Stabil rygpude, VB Sit siddepude, eleverbare fodhvilere incl. lægpuder, vinkeljusterbare fodplader og højdejusterbare armlæn.
Max. brugervægt 200 kg.

Føj til huskeliste