Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Easy Access

Easy Access

I en almindelig personbil, får man med Easy Access adgang med sin kørestol via bilens bagende, en rampe fører ind i bilen. Kørestolen bespændes og brugeren kan blive siddende i sin kørestol under kørsel. Når kørestolen ikke er med, kan alle sæderne bruges originalt. Rampen kan tilkøbes som foldbar, hvorved man kan bevare sit bagagerum.

Føj til huskeliste
Ichair MC Junior

Ichair MC Junior

Smart og solid el-kørestol til juniorer. Modulopbygget sæderamme med mulighed for tilpasning og justering til barnet. Valgfri opbygning af el-funktioner samt sædeløsning. Flere forskellige typer styringer. Kan anv. til depotdrift da stolen hurtigt kan omstilles til en ny bruger. Kraftige 2- gearede motorer samt god affjedring for optimal komfort.

Føj til huskeliste
Respiratorkasse - Respironics Lifecare PLV100

Respiratorkasse - Respironics Lifecare PLV100

Kasse passende til Respironics Lifecare PLV100 respirator. Aabentoft er leveringsdygtig i respiratorkasser, designet til de enkelte respiratortyper, der forbedrer det visuelle udtryk samtidig giver det god beskyttelse af selve respiratoren og nem adgang til kontakter, skærm, luftudtag mv. Er fremstillet i aluminium og pulverlakeret.

Føj til huskeliste
Respiratorkasse - Philips Respironics Trilogy

Respiratorkasse - Philips Respironics Trilogy

Kasse passende til Philips Respironics Trilogy respirator (Trilogy 100/200). Aabentoft er leveringsdygtig i respiratorkasser, designet til de enkelte respiratortyper, der forbedrer det visuelle udtryk samt giver god beskyttelse af selve respiratoren og nem adgang til kontakter, skærm, luftudtag mv. Er fremstillet i aluminium og pulverlakeret.

Føj til huskeliste
Respiratorkasse - Airox Legendair

Respiratorkasse - Airox Legendair

Kasse for Airox Legendair respirator. Aabentoft er leveringsdygtig i respiratorkasser, designet til de enkelte respiratortyper, der forbedrer det visuelle udtryk samtidig giver det god beskyttelse af selve respiratoren og nem adgang til kontakter, skærm, luftudtag mv. Er fremstillet i aluminium og pulverlakeret.

Føj til huskeliste
Fugterbakke

Fugterbakke

Fugterbakkerne muliggør en sikker og stabil montering af fugter på en kørestol. De er fremstillet i jern og er pulverlakeret. Passer til fugter Fischer&Paykel HC150. Ydre mål (HxBxD): 50x141x162mm

Føj til huskeliste
DYNO Dynamisk Jogger

DYNO Dynamisk Jogger

Jogger til børn, der kan lide bevægelse. Dynamisk ryg, 3 hjul, 3 hoftevinkler. Kan anvendes fra ca. 9 mdr. (m/babyindsats) til 7-8 år. Standardudstyr bl.a. justerbar sædebund og skubbebøjle, polstret rygsæde/sæde, fodstøtte, quick release baghjul, låsbare hjul, hoftesele. Fås i fire farver. Nem at klappe sammen. Fylder meget lidt.

Føj til huskeliste
Trak Tilt Kørestolsjogger

Trak Tilt Kørestolsjogger

Kørestolsjogger til børn, der kan lide bevægelse. M. 45 grader tilt, 30 grader hoftevinkel, sammenklappelig. Kan anvendes fra ca. 9 mdr. (m/babyindsats) til 7-8 år. Standardudstyr bl.a.: justerbar sædebund og skubbebøjle, polstret rygsæde/sæde, fodstøtte, låsbare hjul, quick release baghjul, hoftesele. Fås med ACTIVATOR dynamisk rygfunktion.

Føj til huskeliste
ROHO Agility Max ryg

ROHO Agility Max ryg

ROHO Agility Max fast ryg. Findes i flere bredder - fra 36 - 51 cm.

Føj til huskeliste
Gepard kulfiber rollator

Gepard kulfiber rollator

Gepard letvægtsrollator har en ramme af kulfiber. Rollatoren foldes sammen sideværts, og i sammenfoldet stand fylder den minimalt, og er dermed let at transportere i en bil el. lign. Sædet e rlavet i kraftig slidstærk nylon. På fronten er der monteret en indkøbstaske.

Føj til huskeliste

Mobilex A/S
Grønlandsvej 5
8660 Skanderborg