Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Sammenklappelig stok, Poppies

Sammenklappelig stok, Poppies

Stabil og sikker stok, med fint forarbejdet træhåndtag, der passer godt i hånden. Stokken er sammenklappelig. CE certificeret og testet og godkendt til belastninger op til 120 kg. Justerbar fra 80 til 92,5 cm.
Stokken leveres i en luksus gaveæske med en matchende håndledsrem og vandtæt opbevaringspose.

Føj til huskeliste
Sammenklappelig stok med klassisk mønster, Pearl, small

Sammenklappelig stok med klassisk mønster, Pearl, small

Stabil og sikker stok, med fint forarbejdet træhåndtag, der ligger godt i hånden. Stokken er sammenklappelig. Stokken findes i small og standardhøjde. Smal: fra 62 til 75 cm. Standard: fra 80 til 92,5 cm.
CE certificeret og testet og godkendt til belastninger op til 120 kg.
Stokken leveres i en luksus gaveæske med en matchende håndledsrem.

Føj til huskeliste
Rollator, Excel 30

Rollator, Excel 30

Excel-30 rollatoren er en økonomi-udgave med højdejusterbare skubbehåndtag med ergonomiske håndgreb, faste PU-dæk, parkeringsbremse, sæde, løs bakke og kurv.
Den kan let foldes sammen for opbevaring eller transport.
Beregnet til brug på fast og jævn overflade.
Inklusive stokkeholder, kurv og bakke.

Føj til huskeliste
Taima XC

Taima XC

Taima XC har fokus på funktionalitet, Men selv med sin lave vægt på 8,2 kilo, yder den maksimal stabilitet, smidighed med sine store hjul, og solide konstruktion. Taima XC er specielt til udendørs område.

Føj til huskeliste
JAY Zip Ryg

JAY Zip Ryg

Jay Zip er en let og stærk ryg som yder optimal styring og trykaflastning af overkroppen. Betrækket er X-Static Stretch materiale vævet med sølvtråd som virker antibaterielt og yder optimal varme- og fugttransport. Betrækket kan vaskes ved 60 gr. Den er specielt designet til brug for børn og unge. Fås i blå, pink og sort.

Føj til huskeliste
Rollator Brado

Rollator Brado

Brado er udviklet til at have en meget lav vægt 7,2 kg, men bibeholde en meget høj stabilitet. Den ubegrænsede mobilitet udendørs og maksimal førerkomfort var de centrale krav i produktudvikling til dette hjælpemiddel.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario XXL - 160 kg

Eurochair Vario XXL - 160 kg

Eurochair Vario XXl er bygget til den store og tunge bruger. Vario XXL kan klare en brugervægt på op til 160 kg. men samtidig tilbyde en letkørt og enkelt betjent kørestol. Stolen er opbygget med et forstærket dobbeltkryds, forstærket ryglæn samt forstærkede forgaffelophæng. 2 sædebredder i samme stol. Meget tilbehør.

Føj til huskeliste
Eurochair Vario XXL - 200 kg

Eurochair Vario XXL - 200 kg

Eurochair Vario XXl er bygget til den store og tunge bruger. Vario XXL kan klare en brugervægt på helt op til 200 kg. men samtidig tilbyde en letkørt og enkelt betjent kørestol. Stolen er opbygget med et forstærket dobbeltkryds, forstærket ryglæn samt forstærkede forgaffelophæng og giver dermed også en stabil og sikker kørestol. Meget tilbehør.

Føj til huskeliste
Recaro C7000 Lastvognssæde

Recaro C7000 Lastvognssæde

Recaro luftaffjedret sæde, med justerbar horisontal og vertikal dæmpning. Integreret 3 pkt. sele, justering af sæde og ryg hældning, justerbar ryg og sæde sidestøtte, 2 trins varme og ventilation, justering af sæde højde og dybde, justerbar dobbelt lændestøtte og justering af skulderstøtte. Sædet fåes med 1 eller 2 armlæn, betræk er læder/Aero Silv

Føj til huskeliste