Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol

Kelvin Komfort kørestol giver støtte, ro og sansestimuli til den stærkt bevægelseshæmmede bruger. Kelvin Komfort kørestol tilpasses individuelt og bidrager til komfort og øget aktivitetsniveau, funktionsniveau og livskvalitet. Kelvin Komfort kørestol kan indstilles hofte-, knæ- og ankelled. Kan tilte 45 grader. Opbygget af justerbare pudemoduler.

Føj til huskeliste
Dolomite Soprano

Dolomite Soprano

Soprano er en udendørs rollator med store hjul. Den er let køre selv for brugere med nedsat kraft / bevægelsesmuligheder. Bremsesystemet er kabelfrit. Ergonomiske håndtag. Kan fældes sammen og stå selv. Sammenklappet fylder den kun 32 cm.

Føj til huskeliste
Rea Focus

Rea Focus

Rea Focus er en all-round kørestol, der kører let, udviklet til brugere med behov for god siddestøtte. Den faste sædeplade understøtter en god, stabil stiddestilling og kombineres nemt med forskellige rygstøttemuligheder for individuel positionering. Focus er af høj teknisk kvalitet, let at genbruge, har et lavt servicebehov og er nem at indstille.

Føj til huskeliste
C-Max U1

C-Max U1

Den universelle trappemaskine med fast stol. Sikker og komfortabel på trapper.
Velegnet til alle trapper, i særdeleshed til smalle trapper og kan også anvendes på vindeltrapper. Kræver min. 10 cm bred trappe. Kan klare trapper der er max. 22 cm høje. Kan skilles ad, så den kan være i et lille bagagerum.
Fås til hhv. 140 og 160 kg.

Føj til huskeliste

KINCO CORP. ApS
Overgårdvej 4
7500 Holstebro

Immedia OneWayGlide, kort (AntiRutsch) envejs glidepude

Immedia OneWayGlide, kort (AntiRutsch) envejs glidepude

Immedia OneWayGlide er en, glidepude, der glider let i én retning og bremser i den modsatte. Den er velegnet til brugere, der har svært ved at opretholde en korrekt siddestilling. OneWayGlide gør det lettere at forflytte sig selvstændigt eller ved brug af hjælpere.

Føj til huskeliste
Solo 3 el-scooter

Solo 3 el-scooter

Totalaffjedring på alle hjul. Stabiliseringssystem. Aut. nedsættelse af hastighed ved svingning og afbrydelse af blinklys efter sving. Aut. stoplys ved brems. Nødstop. Justerbar højde af sæde og styr. Affjedringsteknik sørger for komfortabel kørsel under alle forhold. Komfort sæde med luftpude i lænd, glideskinne.

Føj til huskeliste

Bek Scooter A/S - Det Mobile Værksted
Vejlevej 68 A
8700 Horsens

R82 Crocodile gangstativ / rollator

R82 Crocodile gangstativ / rollator

Crocodile er en bagudvendt rollator til børn. Den er placeret bag barnet, så barnet får optimal støtte. Crocodile er enkel at slå sammen og nem at tage med overalt. I standardudgaven anvendes Crocodile af børn, der har brug for lidt støtte. Kan suppleres med forskelligt tilbehør, der giver barnet mere støtte. Crocodile leveres i fire størrelser.

Føj til huskeliste
Etac Turner PRO drejetårn

Etac Turner PRO drejetårn

Drejetårn med ståstøtte i et funktionelt design. Vigtigheden af sikre forflytninger. Mennesker som har behov for hjælp, føler sig ofte usikre i forflytningssituationer, hvilket øger risikoen for ulykker. Med Turner PRO kan både bruger og plejer føle sig sikre mens forflytningen foretages ganske enkelt. Max brugervægt 200 kg.

Føj til huskeliste
Immedia MultiGlide Glove glidehandske

Immedia MultiGlide Glove glidehandske

MultiGlide Glove er velegnet til små justeringer af liggeposition og til mindre forflytninger, eks. justering af skulder og hofteposition. MultiGlide Glove fylder ikke meget og er let at tage med. Den er også velegnet til kontrol af tryk ved brug af eks. trykaflastende puder eller madrasser.

Føj til huskeliste
Immedia MiniBoard forflytningsbåre med håndtag

Immedia MiniBoard forflytningsbåre med håndtag

MiniBoard anvendes til, forflytningsbåre mellem seng og operationsbord, forflytninger og vendinger i seng, samt ved løft fra eksempelvis gulv. Den stive kerne, kombineret med den lave friktion på ydersiden, gør det let at placere MiniBoard under brugeren. To af Miniboard modellerne er forsynet med hovedstøtte.

Føj til huskeliste