Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



VELA Person Lift

VELA Person Lift

VELA Person Lift er en fleksibel personløfter til kørestolsbrugere. Den kan bruges i næsten alle biler uden at ændre på køretøjet.
Ubesværet forflytning fra kørestol til alle typer af bilsæder med VELA Person Lift. Nem montering og afmontering, f.eks.ved brug i flere køretøjer, samt i brugerens hjem.

Føj til huskeliste

VELA (Vermund Larsen A/S)
Gøteborgvej 8-12
9200 Aalborg SV

Vario Cover

Vario Cover

Coveret monteres med stropper med D-ringe som gør det let montere ved luftslanger og CPR ventil samt flexibel i forhold til forskellig madrashøjder. Glidefeltet er med 3 låseflapper. Der er 10 cm antiskrid i begge sider. Ekstra lange vinger som placeres under madrassen uden løft for at optimere coverets stabilitet mod madrassen.

Føj til huskeliste
Vario Cover 2 - D

Vario Cover 2 - D

Coveret monteres med stropper med D-ringe som gør det let montere ved luftslanger og CPR ventil samt flexibel i forhold til forskellig madrashøjder. Glidefeltet er med 2 låseflapper. Der er 10 cm antiskrid i begge sider. Ekstra lange vinger som placeres under madrassen uden løft for at optimere coverets stabilitet mod madrassen.

Føj til huskeliste
Vario Cover

Vario Cover

Coveret monteres med stropper med D-ringe som gør det let montere ved luftslanger og CPR ventil samt flexibel i forhold til forskellig madrashøjder. Glidefeltet er uden låseflapper. Der er 10 cm antiskrid i begge sider. Ekstra lange vinger som placeres under madrassen uden løft for at optimere coverets stabilitet mod madrassen.

Føj til huskeliste
Vario Cover

Vario Cover

Coveret monteres med stropper med elastik som gør det let montere ved luftslanger og CPR ventil samt flexibel i forhold til forskellig madrashøjder. Glidefeltet er med 3 låseflapper. Der er 10 cm antiskrid i begge sider. Ekstra lange vinger som placeres under madrassen uden løft for at optimere coverets stabilitet mod madrassen.

Føj til huskeliste
Vario Cover

Vario Cover

Coveret monteres med elastik som gør, at coveret er let at montere ved luftslanger og CPR ventil samt flexibel i forhold til forskellig madrashøjder. Glidefeltet er med 1 låseflap. Der er 10 cm antiskrid i begge sider. Ekstra lange vinger som placeres under madrassen uden løft for at optimere coverets stabilitet mod madrassen.

Føj til huskeliste
Vario Cover

Vario Cover

Coveret monteres med elastik som gør, at coveret er let montere ved luftslanger og CPR ventil samt flexibel i forhold til forskellig madrashøjder. Glidefeltet er uden låseflapper. Der er 10 cm antiskrid i begge sider. Ekstra lange vinger som placeres under madrassen uden løft for at optimere coverets stabilitet mod madrassen.

Føj til huskeliste
Master Turner Royal - Large

Master Turner Royal - Large

en optimering af vores Master Turner vendesystem.
Forflytningsteknikker, hvor kombinationen af Master Turner og loft-/gulvlift benyttes, nedsætter personalets arbejdsbelastning og gør forflytningerne behagelige og skånsomme for bruger.
Master Turner skal altid bruges i kombination med et Nylon Madrascover.

Føj til huskeliste
Master Turner Royal Duo

Master Turner Royal Duo

Duo-modellen er velegnet til udadreagerende eller ergonomiske tunge patienter, hvor fx nedre hygiejne er udfordrende.
Overkroppen støttes i den sideliggende stilling ved at koble toppen på en lift.
Placeres altid ovenpå et madrascover.

Føj til huskeliste
Master Turner Royal - M

Master Turner Royal - M

Master Turner Royal - M er et vendelagen til brugerer, som har funktion i benene, men har behov for nedsat friktion under overkroppen og hofte for at fremme vending, mobilisering, forflytning ind og ud af seng samt forebygge shear.

Føj til huskeliste