Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



ZINGERCHAIR

ZINGERCHAIR

Verdens letteste, foldbare elektriske kørestol.
Til personer med reduceret gangdistance.
Passer i bagagerummet på de fleste personbiler og kan medbringes i busser, tog og taxa. Mulighed for at medbringe den flyvning.
Let og intuitiv styring, som tillader at stolen kan køre helt ind til et arbejds eller skrivebord.

Føj til huskeliste

Funder Development Aps
Hjulmagervej 4A
7100 Vejle

Krabat Pilot

Krabat Pilot

Krabat Pilot er et nyskabende og anderledes kravle hjælpemiddel. Traditionelle kravlehjælpemidler giver kun i ringe grad barnet hjælp og støtte til at løfte hofterne. Krabat pilot støtter hofterne og dette gør det lettere for barnet at få knæene ind under sig, således at det bliver lettere for barnet at kravle.

Føj til huskeliste
Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff - Aktiv kørestol til børn

Krabat Sheriff er en aktiv børnekørestol til inden- og udendørs brug, og har mange justeringsmuligheder. Barnet sidder på en sadel-sæde, hvor benene er adskilt. Denne siddestilling giver optimal ledstabilitet og komfort.

Føj til huskeliste
HAWK

HAWK

HAWK er en kompakt og robust kørestol til aktiv brug. Den er produceret med en solid ramme, imponerende køreegenskaber og et utal af konfigurationsmuligheder. Stolen kan fortløbende indstilles i balancepunkt, sædehøjde, sædedybde, ryghøjde og rygvinkel og har en justerbar stropryg og stropsæde. HAWK er nem at bestille og kan leveres hurtigt.

Føj til huskeliste
EL-Scooter GO-EL 270

EL-Scooter GO-EL 270

GO EL 270, en moderne el-Scooter i topkvalitet. Dansk designet og produceret af CP Mortensen ApS.
Med markedets bedste motor på 950 Watt og 2 Batterier på 45 AH. Rækkevidde op til 45 km. Max hastighed 15 km/t. Digitalt kontrolpanel og display. Km tæller. LED lys. Deluxe sæde. Dansk CE-Mærket. Testet og godkendt på eget værksted.

Føj til huskeliste
GO-EL 340

GO-EL 340

GO-EL 340 3 hjulet El-Scooter med lille venderadius og kraftig motor på hele 950 Watt. GO-EL 340 har digital display som viser hastighed samt hvor langt man har kørt. Digital display, Trinløs justering af styr, Rustbeskyttelse, Store hjul med stor frihøjde og god affjedring.

Føj til huskeliste
Poollift Komplet

Poollift Komplet

Pool liften er udviklet til forflytning i bassin. Den kommer med separat sæde og stor aktions radius for tryg betjening. pool Liften bruges ved at patienten placeres i stol, og derefter kobles stolen til løftearmen ved bassinet.

Føj til huskeliste
Helsejl

Helsejl

Helsejl anvendes til at løfte eller forflytte en person med funktions-nedsættelse på sygehuse, plejeboliger, genoptræningscentre, rideskoler og i det private.
Er egnet til personer der er ustabile i nakkeområdet. Helsejlet kan føres enten under armhulerne eller støtte kroppen totalt.

Føj til huskeliste
Halvsejl

Halvsejl

Halvsejl anvendes både til at løfte eller forflytte en person med funktions-nedsættelse på sygehuse, plejeboliger, genoptræningscentre, rideskoler og i det private.
Er ideel til flytning mellem seng, kørestol og toiletstol. Sejlet er herudover også gulvrækkende for patienter med stabilt nakke- og skulderområde.

Føj til huskeliste
Ståsejl

Ståsejl

Ståsejl kan kun anvendes med udgangspunkt i siddende stilling. Man skal være opmærksom på at et ståsejl kræver mere af patienten end eksempelvis et helsejl eller halvsejl. Sejlet er nemt at arbejde med, og er særdeles velegnet til toiletbesøg, forflytninger i stående stilling m. m.

Føj til huskeliste