Hjælpemidler til personlig mobilitet og transport

Hjælpemidler, som skal støtte eller erstatte en persons evne til at færdes indendørs og udendørs eller at forflytte sig fra et sted til et andet.
Alle produktoplysninger er leveret af forhandlere. Social- og Boligstyrelsen har intet ansvar for hverken indhold, oprindelse, fejl og mangler eller nogen form for skade, der måtte følge af brug af oplysningerne. Social- og Boligstyrelsen har ikke bemyndigelse til at godkende produkter, og vurderer ikke produkternes kvalitet. Ok, fjern denne besked.



GO-EL 440

GO-EL 440

Når du køber en GO-EL 440 får du markedets største og bedste motor, som er gennemtestet gennem flere år.
GO-EL 440 har digital display som giver dig fuldt overblik over hastighed, rest batteri niveau og afstanden du har kørt. Betjeningen sker via soft trykknapper.

Føj til huskeliste
W5 SL

W5 SL

Fjerlet, skræddersyet aktiv kørestol med fast ramme til den rutinerede bruger. ADL W5 Super Light har tyndere rammerør for en lettere kørestol og et mere let og elegant udseende. Max brugervægt 80kg
Ekstrem høj stabilitet og lav nettovægt. Den anodiserede ramme er korrosionsbestandig, slag- og ridsefast. Forskellige basismodeller at vælge mellem.

Føj til huskeliste
Master Turner Låsestropper

Master Turner Låsestropper

Anvendes til at holde Master Turner på plads ved elevering af hovedgærde.
Låsestropperne klikkes på sengegavl og vendelagnets øverste stropper.
Sæt bestående af 2 stk. Låsestropper.
Vaskes ved 40 C

Føj til huskeliste
Invacare TDX SP2

Invacare TDX SP2

TDX SP2 tilbyder et moderne design. Kraftfulde motorer gør TDX SP2 til en hurtig el-kørestol med gode køreegenskaber og manøvredygtighed. Sikkerheden, stabiliteten og komforten i top. Alle hjulene på TDX SP2, er altid i kontakt med underlaget, det gælder for såvel kørsel over, som ned af forhindringer. TDX SP2 fås med LiNX styresystem.

Føj til huskeliste
Fritstående rumdækkende skinnesystem - højdejusterbart

Fritstående rumdækkende skinnesystem - højdejusterbart

Fritstående rumdækkende skinnesystem med højdejusterbare ben.

Føj til huskeliste

Guldmann A/S
Graham Bells Vej 21-23 A
8200 Århus N

Raizer - Løftestol

Raizer - Løftestol

Raizer er en batteridrevet mobil løftestol, der hjælper en liggende person op til næsten stående stilling på få minutter. Raizer anvendes i hjemmeplejen og institutioner, på hospitaler, af redningstjenester og pårørende m.fl. Designet af Raizer gør, at den er nem at samle og betjene af kun én person og samtidig er Raizer let at rengøre.

Føj til huskeliste
Master Turner Pro Soft

Master Turner Pro Soft

Manuel og liftbaseret glide- og vendelagen
Nye længere håndtag for god håndtering og flere indstillingsmuligheder
Tynd polstring forebygger varme
Aflastning af borger under hele kroppen
-Vending i seng
-Højere op i seng
-Ind og ud af seng
Tryksårsforebyggende
Mindsker rækkeafstand og foroverbøjet ryg for hjælper
Vaskes ved 85 C

Føj til huskeliste
Light Drive2.1/Assist2.1

Light Drive2.1/Assist2.1

Kom godt og let omkring med Light Drive 2.1 og Assist2 hjælpemotor. Ideel løsning for dig som ønsker en 2-i-1 løsning, og kan medbringe både manuel kørestol og el-motor på én gang. Motorløsningen kan let afkobles, og er nem at medbringe i bilen. Maks rækkevide 15 km.

Føj til huskeliste
Master Turner Trækstropper

Master Turner Trækstropper

2 stk. Master Turner Trækstropper anvendes til at trække Master Turner højere op i seng. Påføres Master Turnerens to stropper i hovedenden samt loft- eller gulvlift.
Vaskes ved 60 C

Føj til huskeliste
Invacare Colibri

Invacare Colibri

Invacare Colibri er let og manøvredygtig miniscooter til dig, som ønsker frihed og uafhængighed i hverdagen. Colibri er en kompakt miniscooter, der gør det muligt at komme rundt i byen, på museum, i indkøbscenteret eller supermarkedet. Colibri er et godt valg for dig, som ønsker at komme godt og sikkert rundt i hverdagen.

Føj til huskeliste